Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Tūristes Vecrīgā piedzīvo īstu murgu

tautaruna.lv 27.novembris 2019, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video
Brīvdienas pēcpusdienā uz pašvaldības policijas Tūrisma informatīvo tālruni piezvanījusi kāda kundze, kurai viesošanās Rīgā izvērtusies par ļoti nepatīkamu piedzīvojumu. Sieviete atklājusi, ka Vecrīgā kļuvusi par kabatzagļu upuri, vēstīja raidījums "Degpunktā".

“Mums ir problēma, mums čigānietes nozaga maku. Mēs viņas atpazinām, šī viena ir viena no viņu meitenēm. Viņi pameta to meiteni. No sākuma pateica, ka tās neesot viņas. Prasījām, lai atdod naudu, atdod maku. Viņa pateica, ka tūlīt viss būs, un aizgāja. Viņa pameta viņu,” likumsargiem stāstīja cietušās.

Likumsargs atpazina aizturēto, gados jauno meiteni. Viņa jau iepriekš vairākkārt bija redzēta kādas galvaspilsētas policistiem labi zināmas kabatzagles kompānijā.

Lai arī šajā gadījumā jaunkundze, iespējams, pat nebija tā, kura paņēma svešo maku, viņai tomēr nācās uzkavēties. Turpat notikuma vietā apzagtā tūriste policistiem parādījusi arī video, kur redzama sieviete, kura, visticamāk, paņēmusi maku. Tā bijusi tā pati inspektoriem jau labi zināmā garnadze.

“Viņas mums pateica, ka tūlīt visu atdos. Video mums ir tikai viens. Viņas teica, ka atdos un aizgāja. Es viņu palaidu vaļā, es viņu turēju. Viņa pateica, lai palaiž, ka tūlīt visu atdos, un galvenais, lai nezvanot uz policiju. Un aizgāja, kamēr mēs te zvanījāmies,” stāsta cietušās.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas