Atpakaļ uz nra.lv

Aculiecinieks atklāj detaļas par traģēdiju Saldū, kurā dzīvību zaudēja skrejriteņa vadītājs

tautaruna.lv 15.novembris 2019, 15:28
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / Ģirts Ozoliņš/F64
Trešdien, 13. novembrī, Saldū kāds 39 gadus vecs vīrietis devās ceļā ar savu elektrisko skūteri, taču kāds automašīnas vadītājs viņu nepamanīja un notrieca. Vīrietis guva letālas traumas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Elektriskā skrejriteņa vadītājs ap plkst. 14.00 braucis virzienā no Saldus uz Kuldīgu. Kad vīrietis tuvojās “Saldus ceļinieka” uzņēmuma teritorijai, no stāvlaukuma izbrauca kāds iestādes darbinieks, vadot ceļu remontdarbu furgonu “Fiat”. Abi transportlīdzekļi spēcīgi sadūrās.

Viens no uzņēmuma kolēģiem izdzirdēja troksni un skrēja uz notikuma vietu. Viņš skaidro, ka skrejriteņus ceļu satiksmē ir grūti pamanīt, un tāpēc noticis negadījums.

“Es piegāju, kad viņš jau gulēja. Viņi brauc bez atstarotāja, bez nekā - ne viņiem numuru, ne “uguņu”. Nekā. Viņš ieskrēja viņam sānā,” stāsta uzņēmuma darbinieks.

Tikmēr kāds cits “Saldus ceļinieka” darbinieks spriež, ka traģiskais negadījums noticis nelaimīgu apstākļu sakritības dēļ, tāpēc vainot nevienu nevarot.

“Tāds braucamais, viņu nevar normāli apturēt, viņi ļoti ātri brauc, nav tā izstrādāts, lai brauktu pa šoseju, tādēļ bīstami arī pašam braucējam,” saka uzņēmuma darbinieks.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas