Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Kocēnu novadā policistu pieķer neērtā situācijā

tautaruna.lv 9.novembris 2019, 11:09
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Kocēnu novada Dikļu pagastā kāds vietējais iedzīvotājs pamanījis, ka policijas priekšnieks ar dienesta auto brauc talkot uz savu īpašumu, vēstija raidījums "Bez Tabu".
Aculiecinieka uzņemtajos attēlos redzama Kocēnu novada pašvaldības policijas trafarētā automašīna, kurai pievienota piekabe. Tajā redzama kāda liela izmēra iekārta. Policists ar šo piekabi devās uz savu īpašumu, kur esot strādājis ilgāk nekā stundu.

Likumsarga viesošanos īpašumā pamanījis vietējais iedzīvotājs Kaspars, kurš nespēj pieņemt šādus nelietderīgus pašvaldības resursu tēriņus.

"Viņam piekabē bija kaut kāda iekārta. Darba laikā viņš mierīgi braukā pa savu īpašumu, savāc lapas. Tā nav pirmā reize. Ir vairākas reizes redzēts, ka viņš ar dienesta automašīnu brauc uz pļavas. Iepriekš nepaspēju nofotografēt. Tas arī bija darba laikā," pauž iedzīvotājs.

Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Kaibe uzsver, ka ar domes lēmumu automašīna drīkst atrasties pie viņa. Viņam darba laiks nav normēts, tādēļ pats izplānojot, kad un cik ilgi ņemt pārtraukumu. Šajā reizē viņš esot piekritis kādai personai ļaut izmēģināt iekārtas darbību viņa īrētajā īpašumā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas