Atpakaļ uz nra.lv

Aizturēts jaunietis, kurš ar verdošu ūdeni aplējis sirmgalvi un notikušo izrādījis internetā

tautaruna.lv 5.novembris 2019, 12:00
 
Aivars Ķesteris/ F64 Photo Agency
Saistībā ar video, kurš tika izplatīts sociālajos tīklos, kur jaunietis vardarbīgi piekauj un aplej ar verdošu ūdeni sirmgalvi, iespējami vainīgā persona tika aizturēta tajā pašā dienā. Jaunietim tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.
Vakar, pulksten 9:35 tika saņemta informācija par to, ka Vecpiebalgas novadā, kādā īpašumā, nenoskaidrota persona nodarījusi miesas bojājumus sirmgalvim, uzlejot verdošu ūdeni. Cietušais vīrietis ar vairāku ķermeņu daļu apdegumiem nogādāts medicīnas iestādē.

Neatliekamo meklēšanas darbību rezultātā aizdomās turētais 2000.gadā dzimušais jaunietis uz karstām pēdām tika aizturēts Vecpiebalgā. Jāpiebilst, ka minētais jaunietis iepriekš nav nokļuvis policijas redzeslokā.

Par minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu, uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125.panta 1.daļas paredzētām noziedzīga nodarījuma pazīmēm, taču kvalifikācija izmeklēšanas laikā var arī mainīties.

Notikušā apstākļi, tostarp motīvi, tiks skaidroti izmeklēšanas gaitā. Plašāki komentāri izmeklēšanas interesēs netiks sniegti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas