Atpakaļ uz nra.lv

Jauni pavērsieni lietā, kur no "Royal Caribbean" kruīza kuģa nāvējoši nokrita maza meitene

Baiba Puriņa 29.oktobris 2019, 14:17
 
Reuters / Scanpix /LETA
Ārvalstu medijos parādījusies jauna informācija par traģēdiju Puertoriko, kur jūlijā no kruīza kuģa "Royal Caribbean" 11.klāja nāvējoši nokrita 18 mēnešus veca meitene.

"Daily Mirror" vēsta, ka šobrīd par nolaidību apsūdzēts ir meitenes vectēvs Salvatore Anello, kurš kritiena brīdī bijis klāt. Viņu apsūdz par nolaidību.

Pēc negadījuma Anello stāstīja, ka pacēlis meiteni un apsēdinājis viņu uz palodzes, domājot, ka logs ir aizvērts. Izmeklētāji tic, ka vectēvs spēlējies ar mazmeitu pirms viņas kritiena. Anello jāierodas tiesā 20. novembrī.

Jau vēstīts, ka pirms kritiena 18 mēnešus vecā meitene kopā ar vectēvu atradusies uz kruīza kuģa 11.klāja pusdienu telpā, kur pretēji atļautajam, bijis atvērts viens no kuģa logiem.

Toreiz ģimenes advokāts Maikls Vinklemens noraidīja kruīza kuģa pārstāvju pausto informāciju, ka traģēdijā vainojama pati ģimene. Viņš apstiprināja, ka bērns pirms nelaimes atradies vietā, kuras vienu no sienām klāj stikli, taču vectēvs nenojautis, ka viens no logiem varētu būt atvērts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas