Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Netālu no Iļģuciema policistus pamatīgi pārsteidz kāds autovadītājs

tautaruna.lv 28.oktobris 2019, 15:32
 
F64
Pirms dažām dienām uz kāda nomaļa ceļa starp Iļģuciemu un Spilvi patrulējošo policistu sarunu pārtraucis pretimbraucējs, kurš pārvietojās bez ieslēgtām tuvajām gaismām, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Policistiem automobili izdevies apturēt, un vīri centušies noskaidrot aizmāršības sekas, kā arī lūguši šoferi uzrādīt dokumentus. Inspektori vēlējušies arī uzzināt, kāpēc skaidrā latviešu valodā runājošais jauneklis pa Rīgas ielām pārvietojas ar Lielbritānijā reģistrētu auto.

Šoferis sācis acīmredzot nervozēt un policistu priekšā sācis krāmēt veselu jūru dažādu papīru. Pēcāk šoferis atzinis, ka auto nav nedz apdrošināts, nedz pienācīgi reģistrēts. Tā vienkārši esot lētāk - dažas reizes gadā, tā teikt, “iekrist” un tad samaksāt sodu. Tomēr visas tālākās sarunas un jaunekļa apgalvojumi, galu galā, likuši inspektoram uzdot likumsakarīgu jautājumu, vai šoferis lieto narkotikas.

Sarunas gaitā šoferis policistiem parādījis kādu augu, ko pats nodēvēja par “Mariju un Huanu”.

“Nu, marihuāna tā ir, bet tā ir ļoti vāja, tici man. Es pret jums esmu caurspīdīgs,” atzinās šoferis.

Rezultātā gan šāda veida atklātība ne pie kā laba nav novedusi, un policisti bijuši spiesti uz notikuma vietu izsaukt kolēģus no Valsts policijas, bet pats šoferis iesēdināts aiz restēm.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:00

Jaunākās diskusijas