Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Slimnīcā mirusi Rīgā notriektā velosipēdiste; ģimene lūdz palīdzību

tautaruna.lv 10.oktobris 2019, 15:13
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pēc vairāku dienu cīņas par dzīvību slimnīcā mirusi velosipēdiste, kuru pagājušās nedēļas piektdienā Rīgā, Ilūkstes ielā, notrieca automašīna. Traģiskā negadījuma apstākļi joprojām ir neskaidri, un tuviniekiem nepieciešama aculiecinieku palīdzība patiesības noskaidrošanā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Jau iepriekš tika vēstīts par smago ceļu satiksmes negadījumu, kurā uz regulējamas gājēju pārējas dienas gaišajā laikā pagaidām līdz galam nenoskaidrotos apstākļos zem vieglās automašīnas riteņiem pakļuva kāda velosipēdiste.

Trieciena un kritiena dēļ 63 gadus vecā sieviete guva vairākus nopietnus ievainojumus un smagā stāvoklī tika nogādāta tuvākajā ārstniecības iestādē. Diemžēl cīņā par dzīvību sieviete zaudēja. Brīvdienās viņas dzīvība izdzisa slimnīcas palātā, ziņo tuvinieki.

Policisti, kas izmeklē šo lietu, līdz šim nav noskaidrojuši precīzus notikušā iemeslus, līdz ar to arī atturas no komentāriem.

Trešdien pie negadījuma vietas ir noliktas puķes un iededzinātas sveces. Bojāgājušās piederīgie paši meklē incidenta lieciniekus, jo, iespējams, viss bijis citādāk, nekā sākotnēji stāstīja šofera līdzbraucēja.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas