Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Aizkrauklē sievietes dzīvo bailēs kāda vīrieša dēļ, kas draud nogalināt

tautaruna.lv 12.oktobris 2019, 13:59
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Ziņo par vīrieti, kurš sociālajā tīklā uzmācīgi cenšas iepazīties ar daiļā dzimuma pārstāvēm, tostarp arī nepilngadīgām meitenēm. Saņemot atraidījumu, viņš draud ar brutālu izrēķināšanos. Vislielāko uzmanību vīrietis veltot aizkrauklietēm, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Kāda Aizkraukles iedzīvotāja komunikācijā ar citām daiļā dzimuma pārstāvēm apzinājusi, ka vīrietis vārdā Ingus sociālajā tīklā uzrunājis ap 30 sieviešu.

Sākotnēji nepilnus 30 gadus vecais svešinieks sarakstēs piedāvājis iepazīties, bet, saņemot atraidījumu, jaunajām sievietēm draudējis ar brutālu izrēķināšanos.

Apzinot vīrieša komunikācijas vērienu, sieviete stāsta, ka visbiežāk vīrietis interneta vidē uzrunā aizkrauklietes, jo pats Aizkraukles pusē nereti uzturoties. Viņš meitenes noskata arī publiskās vietās, piemēram, kafejnīcā.

"Kopā bijušas aptuveni 30 meitenes. Es strādāju tajā kafejnīcā. Pārsvarā viņš nāca uz kafejnīcu pulksten 19.00 vakarā, sēdēja līdz aizvēršanās laikam. Sēžot viņš ierauga meitenes, nofotografē viņas, pēc tam meklē ”Facebook.com”. Meitenes arī stāstījušas, ka viņš zina, kur viņas staigā, ko viņas dara. Piemēram, viņš novērojis, ka konkrētā laikā kāda pastaigājas ar suni. Viņš tai meitenei to raksta. Kā cilvēks var nebaidīties? Piemēram, bērns, kuram ir 16 gadu. Viņam uzraksta konkrētu laiku, cikos viņš iziet ārā no mājas, dodas uz skolu. Viņš to visu ir novaktējis. Ja es vakarā gribētu iziet ar saviem bērniem pastaigāties, man jābaidās, ka uz ielas ko neizdarīs. Ja mēs, lielākas meitenes, saprotam, ka viņam kaut kas nav kārtībā, varbūt to tā neuztveram, bet ko darīt mazākām meitenēm? Piemēram, internetā puisis prasīja: ko darīt, ja viņa mazajai māsai, kurai ir 12 gadu, raksta tāds vīrietis? Viņš satraucas, vai tiešām viņš draudus neīstenos!" stāstīja sieviete.

”Bez Tabu” noskaidro, ka vīrietis uzaudzis un mācījies Skrīveros. Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas darbinieki stāsta, ka esot mācījies labi, bet viņam bijušas īpatnības.

Tāpat raidījums uzzina, ka viņu uzaudzinājusi vecmamma, bet pēc došanās dzīvot citviet policija vīrietim noteikusi aizliegumu tuvoties vecmammai, jo Ingus nereti izspiedis no viņas pensiju.

Skrīveru iedzīvotāja, kura dzīvo netālu no vīrieša vecmammas mājas, stāsta, ka zina Ingu kopš viņa bērnības.

"Viņš ir slims cilvēks. Viņam tiešām ir diagnoze. Šizofrēnija. Viņam diagnoze jau no skolas laikiem. Tur jau ir tas viņa spēks [izpausties internetā]. Kontaktā viņš nemaz nevar. Viņš ir tāds zaķpastala," saka Skrīveru iedzīvotāja.

Uzreiz pēc televīzijas iesaistīšanās policija vīrieti aizturējusi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas