Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Pierīgā notikusi smaga divu automašīnu sadursme

tautaruna.lv 4.oktobris 2019, 15:31
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Ceturtdien, 3. oktobrī, uz šosejas, kas savieno Rīgu ar Jaunmārupi, noticis smags incidents.

Šoferi, kas ceturtdienas rītā brauca pa autoceļu, kas ved no Rīgas uz Jaunmārupi, nevarēja nepamanīt divu automašīnu sadursmes sekas.

Pamatīgi sasistais “bulkvāģis” “Citroen” bija daļēji bloķējis vienu no braukšanas joslām, bet otra negadījumā iesaistītā automašīna “BMW” atradusies gravī.

“Citroen” stūrētājs paskaidroja, ka viņš kopā ar darba kolēģi pa galveno ceļu braucis Jaunmārupes virzienā, kad pēkšņi priekšā parādījies šķērslis.

“Viņa vispār nebremzēja, es bremzēju, bet jau par vēlu, jo viņa man izskrēja priekšā. Izskrēja priekšā, tāds sitiens sanāca. Visi gaisa spilveni nostrādāja. Man viss kārtībā, vienīgais josta nedaudz piespieda. Bet tā ir ierasta lieta, viss ir normāli,” saka “Citroen” vadītājs Dmitrijs.

No Dmitrija teiktā kļūst skaidrs, ka “BMW” autovadītāja virzījusies pa Vaivariņu ielu un mēģinājusi ātri pārbraukt lielceļu, ignorējot vai neredzot pa to strauji braucošās automašīnas. Šoreiz incidentā cietuši tikai dzelži. Kaut gan sitiens bijis spēcīgs, nedz vienā, nedz otrā spēkratā sēdošie nav ievainoti. Abi avarējušie spēkrati no negadījuma vietas aizbraukuši, atrodoties uz evakuatora.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas