Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Gardenes pamatskolā klasesbiedrs izsit meitenei zobus

tautaruna.lv 27.septembris 2019, 14:32
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / Ģirts Ozoliņš/F64
Ieildzis strīds starp diviem klasesbiedriem Gardenes pamatskolā izvērtās par vardarbīgu izrēķināšanos, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Skolotāja Rina nekārtības izdzirdēja īsi pirms matemātikas stundas sākuma. “Es iegāju tajā brīdī, kad noklikšķēja viņa sitiens meitenei pa seju. Viņš trāpīja tieši pa lūpām, kā rezultātā trīs zobiņi ir bojāti.”

Uz skolu tika izsaukta ievainotās meitenes mamma. Pieaugušie centās noskaidrot strīda iemeslu. “Viņš speciāli izraisīja to situāciju, lai sakautos,” noskaidrojusi Rina, kuras mazmeita arī mācās pāridarītāja klasē.

Izrādās, ka Niks jau iepriekš uzbrucis saviem klasesbiedriem, jo jutās nepieņemts jaunajā klasē. Zēns nāk no ģimenes, kurā māte viena pati audzina vismaz desmit bērnus - precīzu atvašu skaitu nezina teikt pat klases audzinātāja. Skolas vadība centās, lai bērni sadraudzējas, rīkojot dažādus kopīgus pasākumus, taču tas situāciju nemainīja.

Sākot ar ceturtdienu, Niks Gardenes pamatskolā vairs nemācās. Skolas vadība pieņēma lēmumu viņu no izglītības iestādes izslēgt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas