Atpakaļ uz nra.lv

Policija klāsta, vai ir jaunumi akā atrastās mirušās Sindijas lietā

tautaruna.lv 19.jūlijs 2019, 11:04
 
AFP/ SCANPIX
9.aprīlī Valsts policija vēstīja, ka bezvēsts pazudusi Sindija Rone. Pavisam drīz meiteni atrada mirušu. Šodien portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, vai lietā ir parādījusies jauna informācija.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Signe Šteinberga skaidroja, ka šobrīd lietā turpinās izmeklēšana un vēl tiek gaidīti nozīmēto ekspertīžu atzinumi.

Policija pagaidām arī neatklāj, kāds bija jaunās sievietes nāves cēlonis. "Šobrīd varam apstiprināt to, kas ir minēts ekspertīzē, ka tā ir bijusi vardarbīga nāve, taču sīkāk komentēt nevaram," savukārt informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Jau vēstīts, ka likumsargi par Sindijas pazušanu ziņoja 10. aprīlī, bet dienu vēlāk informēja, ka jauniete atrasta mirusi lauku apvidū, Vaiņodes novada Embūtes pagastā.

Uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma tika aizturēts un apcietināts 1986. gadā dzimis vīrietis - bojāgājušās Sindijas patēvs Viesturs Priščepovs, kurš jau agrāk bijis vairakkārt sodīts. Pēdējo reizi tas noticis 2006. gadā, kad Viesturam tobrīd bija vien 19 gadu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas