Atpakaļ uz nra.lv

Filmēja zem skolnieču svārciņiem! Vīrietis pieķer lūriķi

tautaruna.lv 2.jūnijs 2019, 9:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/unsplash.com
Raimonds sociālajā tīklā Facebook pavēstījis par kādu negantu vīrieti, kurš atļāvies filmēt zem desmitgadīgu skolnieču svārciņiem.
"Rīts sākās interesanti, aizturēju cilveku pie Purvciema tirgus, viņš filmēja 2 metru attālumā, turot kameru ļoti zemu no aizmugures, zem svārciņiem skolnieces, kuras gāja uz skolu. Biju dusmīgs. Pieslēdzās man arī svešs taksists un palīdzēja aizturēt. Nodevām policijai šo," raksta Raimonds.

Ļaudis komentāros neslēpj sašutumu par lūriķa rīcību. Tostarp cilvēku starpā raisījušās diskusijas, vieni norāda, ka mūsdienu jaunietes ģērbjas visai nepiedienīgi, velkot tik īsus svārkus un šortus, kas atsedz pēcpusi, taču citi atzīst, ka neraugoties uz uzvilkto apģērbu, šāda rīcība nav pieņemama. "Tur bija meitenes 8,9,10 gadi. Kurš tādā vecumā nenēsā svārkus un šortus! Vai tas dod tiesības tizlenim, ko tādu darīt? Man fascinē cilvēku attieksme - paši vainīgi. Tie Ir bērni," pauž kāda dāma.

Arī notikušā aculiecinieks Raimonds atzīmē, ka vīrietis turējis kameru taisnā rokā gar sāniem un meitenenes, kuras bija aptuveni desmit gadus vecas, filmējis no lejas uz augšu.

Facebook/ekrānšāviņš

Jāatgādina, ka pirms kāda laika jauns vīrietis, slēpjoties aiz viltus sociālo tīklu profiliem, panācis nepilngadīgu meiteņu atkailināšanos un kailfoto nosūtīšanu.

Izmeklēšana sākās pērn septembrī, kad policijas iecirknī vērsās kādas mazas meitenes tēvs, informējot, ka kāds cilvēks liek atvasei fotografēties kailai un sūtīt šim cilvēkam fotogrāfijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas