Atpakaļ uz nra.lv

"Viņa tika žņaugta, rauta aiz matiem!"; sieviete atklāj draudzenes piedzīvoto

tautaruna.lv 26.maijs 2019, 12:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Fanija sociālajā tīklā Facebook pastāstījusi par savas draudzenes pieredzi. Sievietes dzīvē ilgstoši bijis vardarbīgs partneris, taču viņa nespējusi no šīs varmākas izšķirties.
"Draudzene, kurai tas prasīja ļoti daudz, lai atzītos, ka viņu sit. Joprojām dažreiz skatos tā puiša profilu Facebook un domāju par to, kā jūtas viņa esošā partnere. Un vai tas pats notiek ar viņu, viņai nezinot, ka tā jau bijis gadiem ar citu meiteni. Draudzene, kurai vairākas reizes draugs draudēja ar pašnāvību. Un aizbildinās ar grūto bērnību un dzīvi. Joprojām "viss lieliski"... līdz nākamajai epizodei," raksta Fanija.

Viņa atklāj, ka šis vīrietis maksājis bērniem, lai tie viņu izspiego. Sieviete skaidro, ka viņas draudzene, neraugoties uz pāridarījumiem, no varmākas ilgstoši nespēja izšķirties. Viņa tikusi žņaugta, sista, rauta aiz matiem, partneris viņai licis ēst ēdiena atkritumus.

"Draudzene, kurai partneris atkarīgs no alkohola, azartspēlēm.... tā varētu turpināt ļoti ilgi, nerunājot nemaz par cita veida attiecībām (vecāki/bērni/māsas/brāļi), visām, kurās ieliekam sevi un dažreiz jūtamies ieslodzīti. Tā tam nav jābūt. Dzīve var un vispār tai ir jābūt labākai! Es neesmu atbildīga par citu dzīvi, tikai tiktāl, ka atklāti pasaku, ko es domāju, bet turpmākais ir katra paša ziņā. Tas solis uz atveseļošanos, uz veselīgāku dzīvi. Jūs to varat," iedrošina Fanija.

Facebook/ekrānšāviņš

Jāatgādina, ka pirms pāris mēnešiem sociālajā tīklā Facebook tika lūgta palīdzība latviešu dziedātājas Māras Katarskas ģimenei. Izrādījās, ka sieviete Ēģiptē pazudusi un nepieciešami līdzekļi, lai viņas mamma tur nokļūtu.

Vēlāk izrādījās, ka dziedātāju gūstā turējis viņas draugs, kas izturējās pret viņu vardarbīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas