Atpakaļ uz nra.lv

Rīgas bērnudārzā auklīti pieķer, tirgojot narkotikas

tautaruna.lv 17.aprīlis 2019, 11:36
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Galvaspilsētas policisti pavisam nesen roku dzelžos saslēguši kādu jaunu sievieti – bērnudārza auklīti, kura turpat izglītības iestādes teritorijā tirgojusi narkotikas, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".
Kriminālpolicisti atzīst, - saņemot informāciju par aizdomīgo rosību vienā no galvaspilsētas bērnudārziem, kā arī uzklausot iedzīvotāju aizdomas par to, ka viena no auklītēm, iespējams, lietojot un tirgojot narkotikas, bijis visai grūti noticēt ziņotāju teiktajam.

Uzsākot informācijas pārbaudi, policisti ieguvuši pierādījumus, ka attiecīgā persona ne tikai lieto narkotiskās vielas, bet arī izplata bērnudārza teritorijā.

Policijā nekavējoties uzsākts kriminālprocess un veiktas nepieciešamās izmeklēšanas darbības.

Tā rezultātā minētā persona tika aizturēta narkotiku realizācijas brīdī kopā ar savu narkotisko vielu piegādātāju.

Abas personas šobrīd atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, un tiks lemts par drošības līdzekļa - apcietinājums - piemērošanu.

Ziemeļu iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieks Norberts Trepša raidījumam uzsvēra, - neskatoties uz to, ka operācijā bija nepieciešams iesaistīt pat specvienību, viss noritējis bez lieka trokšņa. Aizdomās turētās aizturētas un roku dzelžos saslēgtas ārpus pirmsskolas izglītības iestādes, un bērniem nav nācies noskatīties asa sižeta filmu cienīgos skatos, kas varētu atstāt nelabvēlīgas sekas.

Trepša gan norāda: “Galvenās bažas, ka šādas darbības tika veiktas pašā bērnudārzā, kur apdraudēti bērni. Narkomāni fiziski nāca uz bērnudārzu.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas