Atpakaļ uz nra.lv

Atklājas jauna informācija par traģisko avāriju uz Bauskas šosejas

tautaruna.lv 14.februāris 2019, 12:33
 
Ekrānšāviņš no video
Otrdienas vakarā uz A7 šosejas pie Grenctāles notika smaga avārija ar traģiskām sekām - gāja bojā cilvēks, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Šosejas Rīga-Bauska-Lietuvas robeža 83. kilometrā saskrējās trīs automašīnas. Vieglais spēkrats “Škoda” iekļuva sadursmē ar kravas automašīnu “MAN”, bet uzreiz pēc tam avarējušajiem virsū uzskrēja tālbraucējs ar “Volvo”.

Negadījuma vietā sastaptie šoferi, sēžot jau sesto stundu 10 kilometru garā sastrēgumā, kas nekustēja ne no vietas, izteica versiju, ka incidents noticis slideno ceļu dēļ. Nekas neesot bijis ne kaisīts, ne tīrīts.

Policijā saka, - notikušais incidents tiks rūpīgi izmeklēts un vērtēti arī ceļa apstākļi, taču sākotnējā informācija liek domāt, ka tik un tā vainīgs būs kravas automašīnas šoferis.

“No policijas puses mēs varam sniegt sākotnēju informāciju, ka notika trīs automašīnu sadursme, divu smago automašīnu un vieglās automašīnas sadursme. Miesas bojājumus guva vieglās automašīnas ”Škoda Octavia” pasažieris - 1975. gadā dzimis vīrietis, un gāja bojā vadītājs - 1952. gadā dzimušais vīrietis. Pēc sākotnējiem apstākļiem smagā automašīna ”MAN” braukusi, un tai pēkšņi sākusies sānslīde, līdz ar to tā pilnībā griezusies riņķī, un līdz ar to tika aizķerta ”Škoda Octavia”, kas brauca pretī tajā momentā. Alkohola klātbūtne autovadītājiem pēc man sniegtās informācijas nav konstatēta,” norāda Zemgales reģiona policijas pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:49

Jaunākās diskusijas