Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete ar nogalinātā mīļotā ķermeņa daļām dzīvojusi mēnešiem ilgi

tautaruna.lv 8.februāris 2019, 13:00
 
Pixabay
Kāda sieviete pagājušajā vasarā ASV, Floridas štatā, nonāvējusi savu mīļoto vīrieti, pēc tam sagriezusi viņa ķermeņa daļas gabalos, ar tām atradusies treilerī līdz pat vēlam decembrim, ziņo "The Huffington Post".
Varasiestādes 47 gadus veco Peniju arestēja šī gada 25. janvārī, apsūdzot par slepkavības izdarīšanu un ļaunprātīgu miruša cilvēka ķermeņa izmantošanu.

Izmeklētāji uzskata, ka Penija nogalināja 55 gadus veco Entoniju pagājušā gada augustā kādā parkā, pēc tam viņa ķermeņa mirstīgās atliekas mēnesi vēlāk pārvedusi.

Penija policijai skaidroja, ka viņa bijusi vardarbības upuris un slepkavību izdarījusi, aizstāvoties no drauga.

Entonija gabalos sagrieztais ķermenis tika atrasts pērnā gada 30. decembrī treilerī, Austrālijas pilsētā Melburnā. Likumsargi norādījuši, ka vīrieša nāves iemesls ir slepkavība.

Varasiestādes apliecinājušas, ka Entonija ģimenes locekļi ar vīrieti pēdējo reizi runājuši pērnā gada 22. augustā. Brīdi vēlāk Penija vīrieša tuviniekiem, draugiem, kaimiņiem esot stāstījusi, ka Entonijs miris dabīgā nāvē un viņa ķermenis ticis kremēts. Taču kaimiņi sajutuši, ka no Penijas treilera nāk briesmīga smaka. Tika izsaukta policija, atklājās briesmīgais noziegums. Penija pašlaik atrodas aiz kāda cietuma restēm Floridā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:20

Jaunākās diskusijas