Atpakaļ uz nra.lv

Anniņmuižas vidusskolā izceļas asiņains konflikts; piesaista mediķus un policiju

tautaruna.lv 29.janvāris 2019, 11:42
 
F64
Anniņmuižas vidusskolā esot izcēlies asiņains konflikts starp diviem skolniekiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Tracis izcēlies starpbrīža laikā - sakāvušies astotās un devītās klases skolnieki. Konflikta rezultātā zemākās klases audzēknis piekauts.

Puisim bija nepieciešamā ārstu palīdzība, un uz incidenta vietu izsaukti mediķi un pašvaldības policijas pārstāvji. No informācijas, ko sniedz citi skolas audzēkņi, var spriest, ka konflikts izcēlies savstarpējas nesaprašanās dēļ, proti, viens no puišiem apsaukājis otra puiša radiniekus.

“Viņi tur kaut ko nesadalīja. Cik es sapratu, mans klases biedrs nodarījis viņam nopietnus miesas bojājumus, cietusi mugura. Tāpēc tam puisim tika izsaukta ātra palīdzība. Vēl viņam tika salauzta roka, vai kaut kas tamlīdzīgs. Viņš vispār nav no labajiem. Konstanti dara kaut ko tādu, lai pārtrauktu stundas. Apvaino skolotājus. Nepatīkams puisis,” stāsta skolas audzēknis.

Atbraukušie ārsti apskatījuši piekauto puisi un secinājuši, ka zēnam ir jādodas uz slimnīcu. Tikmēr pašvaldības policijas darbinieki pieņēmuši paskaidrojumus no incidenta lieciniekiem un sazinājušies ar kolēģiem no Valsts policijas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas