Atpakaļ uz nra.lv

Traki vai? Čehu tūristi Doma laukumā fotogrāfējas gandrīz kaili

tautaruna.lv 26.janvāris 2019, 9:50
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Četri čehu tūristi nolēmuši, ka padarīs savu braucienu uz Rīgu neaizmirstamu, tāpēc ļāvās trakumam - Doma laukumā fotogrāfējās kaili, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Video kamerās, kas uzstādītas Doma laukumā, bija redzams, ka vīrieši ir manāmā reibuma stāvoklī un viņi sāka atkailināties, kamēr vēl viens cits no viņu kompānijas sāka viņus fotografēt. Par šo pārkāpumu tika nodota informācija Centra pārvaldes patruļai.

Tomēr laikā, kamēr kārtības sargiem izdevās sasniegt Doma laukumu, kompānijai jau bija izdevies bez pēdām nozust kādā klusā šķērsielā, kurā nav uzstādītas kameras.

Pēc aptuveni 20 minūtēm video centra darbinieki šos pašus vīriešus pamanīja tuvojamies Rātslaukumam un nodeva informāciju policijas patruļai. Pa šo laiku viens no viņiem jau bija paspējis nokārtot savas dabiskās vajadzības sabiedriskā vietā.

Atklājies, ka apreibušie četri tūristi ir no Čehijas. Vīri drīz vien sapratuši, kādēļ tad policija par viņiem tā ieinteresējusies, nožēlojuši izdarīto un skaidrojuši savu veikumu ar to, ka šovakar esot pēdējais vakars Rīgā un sanācis pāršaut pār strīpu ar alkoholu. Tiesa, kungi esot domājuši, ka viņu izdarības Doma laukumā neviens neredz, līdz ar to tās nevienu arī nav aizskārušas.

Tādējādi, ņemot vērā, ka pārkāpēji nožēloja izdarīto, diviem kungiem noformēts protokols par sīko huligānismu, kas katram izmaksājis 150 eiro, savukārt trešajam pārkāpējam, vīram kurš nevietā nokārtojies, noformēts 60 eiro vērts protokols.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:44

Jaunākās diskusijas