Atpakaļ uz nra.lv

Taksists Rīgā mēģina sašaut savu pasažieri

tautaruna.lv 20.decembris 2018, 12:11
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / F64
Kādas sievietes rīcība tik ļoti nokaitināja taksistu Rīgā, ka viņš ieradās pie sievietes mājās ar šaujamo, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Pavisam nesen galvaspilsētas policisti saņēmuši kādas Ziepniekkalna iedzīvotājas lūgumu pēc palīdzības - sieviete bija cietusi laupītāja uzbrukumā, turklāt apgalvoja, ka uzbrucējs viņu arī sašāvis.

Ierodoties notikuma vietā, izrādījies, ka sieviete laupītāju jau pazīst, jo viņš ir taksists, kurš iepriekšējā vakarā vedis viņu uz mājām.

Sievietei gan nācies atzīt, ka viņa pagājušajā naktī, sasniedzot savu galamērķi, bija solījusies ieiet dzīvoklī pēc nolīgtajiem četriem eiro par braucienu, taču tā arī nav atgriezusies, lai samaksātu par saņemto pakalpojumu. Taksistam nācies doties prom tukšā. Acīmredzot, šī cūcība bija pēdējais piliens šofera pacietības mērā, jo jau nākamajā dienā viņš atgriezies.

Taksists ieradies tajā pašā adresē, uzmeklējis dzīvokli. Dzīvokļa durvis atvērusi tā pati sieviete. Taksists iegājis dzīvoklī un veicis šāvienu no gāzes pistoles, nobiedējot visus dzīvoklī esošos. Sievietes meita teikusi, ka konfliktu iespējams atrisināt un viņa samaksās par braucienu, bet jāsamaina nauda. Taksists tam piekritis un aizvedis sievietes meitu uz kiosku. Kad taksistam tika doti četri eiro, viņš ieraudzījis, ka sievietei ir vēl nauda un pavērsa ieroci viņas galvas virzienā. Rezultātā taksists atņēmis visu naudu.

Jau nākamajā dienā uzbrucēju izdevies aizturēt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas