Atpakaļ uz nra.lv

Par savu meitiņu mokpilno nāvi māte saņem bargu cietumsodu

tautaruna.lv 17.decembris 2018, 22:03
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Pixabay
Māte, kura sakarsušā automašīnā atstāja nomirt savus divus bērnus, pašai dodoties izklaidēties, saņēmusi 40 gadu cietumsodu, vēsta "Mirror".

19 gadus vecā sieviete devās izklaidēties, atstājot automašīnā savas viena un divus gadus vecās meitiņas, kuras 15 stundas automašīnā pavadīja bez ūdens un ēdiena. Neņemot vērā bērnu raudas, sieviete izklaidējās savu draugu mājās Teksasas štatā ASV.

Kad kāds no ballētājiem izdzirdēja bērnu raudas, jautāja jaunajai sievietei, vai nav nepieciešams meitenes ievest mājās, taču bērnu māte atrunājās, sakot, ka viņas izraudāsies un aizmigs.

Pēc uzdzīves nākamās dienas pēcpusdienā, 2017. gada 7. jūnijā, sieviete devās uz automašīnu, lai paņemtu bērnus, taču meitenes bija zaudējuši samaņu. Ārā valdīja +33 grādu karstums, kas nozīmēja, ka automašīnā tas krietni pārsniedzis +40 grādus.

Sieviete nesteidzās meitiņas vest uz slimnīcu, bet gan ielika vannā un saģērba citās drēbēs. Vēlāk bērni nonāca slimnīcā, kurā arī nomira.

Tiesā sieviete atrunājās, ka meitiņas zaudējušas samaņu pēc ziedu pasmaržošanas tuvējā parkā, taču vēlāk izrādījās, ka māte bija viņas atstājusi mašīnā, lai dotos smēķēt marihuānu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:17

Jaunākās diskusijas