Atpakaļ uz nra.lv

Māte uz balkona pamet kailu trīs mēnešus vecu bērnu

tautaruna.lv 12.decembris 2018, 17:35
 
AFP/ SCANPIX
Iedzīvotājus Krievijā šokējusi kādas 20 gadus vecas mātes rīcības. Ziemas spelgonī viņa uz balkona kailu atstājusi savu trīs mēnešus veco meitu.

Attēlos, kas publicēti sociālajos tīklos redzams, ka vien trīs mēnešus vecā meitenīte kaila ielikta kulbā, kas ziemā atstāta uz balkona. Uzņemtajos kadros bērns raud.

"The Sun" vēsta, ka šādā veidā meitenes māte Jeļizaveta centusies pievērst 28 gadus vecā vīra Aleksandra uzmanību. Attēlus, kurus sieviete publicējusi sociālajā tīklā, viņa papildinājusi ar tekstu: "Nāc, paskaties, uz viņu pēdējo reizi. Ieslēdzu viņu uz balkona. Man viņa ir apnikusi."

Tikmēr 28 gadus vecais Aleksandrs norāda, ka ļoti daudz strādā un nevar parūpēties par meitu, tomēr darīs visu, lai viņas mātei atņemtu vecāku aprūpes tiesības.

Pēc tam, kad par notikušo ziņojuši sievietes kaimiņi, pie sievietes ieradušies arī likumsargi. Izrādās, ka tēvs neilgi pēc bērna dzimšanas meiteni pametis un abi ir šķirti. Attēli uzņemti šī gada oktobrī un par laimi šobrīd meitenīte ir vesela un viņas dzīvībai briesmas nedraud.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas