Atpakaļ uz nra.lv

Aizturēta skolotāja par 12 gadus veca bērna seksuālu izmantošanu

tautaruna.lv 7.decembris 2018, 7:14
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/F64
ASV, Ziemeļkarolīnas štatā, kāda 23 gadus veca pamatskolas skolotāja arestēta par 12 gadus veca skolēna seksuālu izmantošanu, ziņo "Daily Mail".
Briana Nikola Stenlija aizturēta piektdien, 28. novembrī, par vairākkārtējiem seksuāliem noziegumiem pret jauno pamatskolas audzēkni.

Stenlija atkāpās no amata trešdien, vēl pirms tika arestēta. 12 gadus vecā skolēna vecāki pagājušajā nedēļā sazinājās ar mācību iestādi, apgalvojot, ka Stenlijai ir nepiedienīgas attiecības ar viņu bērnu. Bērna dzimums vēl nav ticis atklāts.

Pēc sarunas ar audzēkņa vecākiem skolotājai nekavējoties tika likts atstāt klases telpu. Par notikušo ir uzsākta izmeklēšana.

Stenlijai apsūdzēta pēc trim kriminālnozieguma likuma pantiem par seksuālu pārkāpumu pret bērnu, kuram ir mazāk nekā 13 gadi, pēc pieciem kriminālnozieguma pantiem par nepiedienīgu uzvedību no skolotāja puses pret skolēnu, vēl pēc pieciem pantiem par skolotāja veiktām seksuālā rakstura darbībām, pēc viena panta par trešās klases bērna izmantošanu, kas pielīdzināma bērnu pornogrāfijai.

Apcietināto var izlaist brīvībā, samaksājot 2, 5 miljonus lielu drošības naudu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas