Atpakaļ uz nra.lv

Šauļos notikusi prātam neaptverama nelaime

tautaruna.lv 5.decembris 2018, 7:13
 
Šiaulių apskrities policija
Līdzīgi kā Latvijas Valsts policija, arī kolēģi Lietuvā izmanto sociālos tīklus, lai ziņotu par valstī notikušām avārijām un likumpārkāpumiem. Tā, piemēram, Šauļu policija otrdien ziņojusi par prātam neaptveramu traģēdiju, kuru izraisījusi iereibušas personas rīcība.

Otrdien, 4.decembrī, likumsargi informējuši, ka ap plkst.10:00 saņemta informācija par to, ka avarējusi automašīna "Renault Laguna". Zināms, ka spēkrats nobraucis no ceļa, tad iebraucis dīķī.

Ziņā, ko policija dienas laikā vairākkārt papildinājusi teikts, ka automašīnā nelaimes brīdī atradušies četri cilvēki. Tiesa, par notikušo nelaimi pastāstījuši nevis tajā iesaistītie, bet gan autovadītāja meita, kura otrā rītā ieradusies skolā, kur izstāstījusi, kas noticis ar tēvu. Skolas pārstāvji cēluši trauksmi, jo izskanējusi informācija, ka spēkratā, iespējams, atrodas meitenes māte.

Pārbaudot informāciju un dodoties uz notikuma vietu patiešām noskaidrots, ka automašīnā atrodas 38 gadus vecās sievietes mirstīgās atliekas. Neviens no trim vīriešiem, kuri arī atradušies spēkratā, nav mēģinājis viņu glābt.

Jaunākā informācija liecina, ka 36 gadus vecais autovadītājs, kurš slēpies pie vecākiem, aizturēts. Noskaidrots, ka avārijas brīdī viņš atradies alkohola reibumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas