Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete nošauj vīru brokastu auzu pārslu dēļ

tautaruna.lv 30.novembris 2018, 17:28
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Kāds vīrietis miris Amerikas Savienoto Valstu (ASV), Fajetes apgabalā, pēc tam, kad, strīdoties ar sievu par brokastu pārslām, sieviete viņam iešāvusi galvā, vēsta "CBS Pittsburgh".

Atsaucoties uz policiju, Džons Maki tika nošauts savā mājoklī Fajetes apgabalā šī gada 5. aprīlī.

Izmeklēšanai pietuvinātas personas atzinušas, ka Džons nav bijis apmierināts ar brokastu auzu pārslu veidu, kuras viņa sieva Reičela Eitsija bija nopirkusi un viņam pasniegusi.

Strīds vērsies plašumā un šaušana uz vīru sekojusi pēc nakts, kurā pāris lietojis narkotikas.

Eitsija policijai pastāstīja, ka viņa pusdivos naktī ar Džonu pametusi māju, lai iegādātos kokaīnu. Līdzi bijis paņemts arī viņu astoņus mēnešus vecais bērns.

Mazulītis arīdzan atradies mašīnā brīdī, kad Džons ar Reičelu stāvvietā pie kāda bārā niekojušies ar kokaīnu. Pēcāk viņi atgriezās mājās, lai izlietotu atlikušās narkotikas un devās pie miera.

Kad abi pamodās, izvērsies ass strīds par brokastīm. Sieviete policijai norādīja, ka Džons viņai uzbrucis un sācis žņaugt. Viņa paķērusi revolveri no sava tēva guļamistabas un atgriezusies savā guļamistabā, kur turpinājies strīds ar vīru.

Vīrietis caur atvērtām durvīm izmeta beisbola nūju un sāka kliegt uz sievu. Reičela policijai atzinās, ka pret vīru nomērķējusi ar ieroci, mēģinot viņu iebiedēt, taču beigās iešāvusi Džonam galvā.

Zināms, ka astoņus mēnešu vecais zīdainis mātei atņemts un nogādāts Fajetes apgabala bērnu un jauniešu centrā, taču Eitsijai visticamāk tiks piespriests sods par slepkavību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:10

Jaunākās diskusijas