Atpakaļ uz nra.lv

"Jauka sieviete" Centrāltirgū veikli apkrāpj sirmgalvjus; uzmanies!

tautaruna.lv 9.novembris 2018, 8:41
 
Pixabay
"Brīdiniet savus tuvos seniorus par krāpnieci/krāpniecēm Centrāltirgū," ierakstu Facebook sāk Jolanta, kura ar savu pieredzi vēlas brīdināt citus.

"Mamma (83 gadi) šodien devās uz tirgu. Pirms viņa bija paspējusi iepirkties, pie viņas pienākusi "jauka paskata, gaišmataina sieviete ap 40-50" un uzrunājusi mammu latviešu valodā. Teikusi, ka pazīstot viņas meitu (t.i. mani), cik labi, ka esot satikusi mammu, jo neesot laika līdz meitai aiziet, bet viņai jāatdodot viena lieta priekš manis. Tiktāl aizrunājusies un apvārdojusi apjukušo mammu, ka nonāca līdz tam, kā mani sauc un kas es esmu.

Tad, mammas klātbūtnē, sieviete "piezvanīja man" un sarunāja, ka to lietu ("skaistu džemperīti") iedos mammai, "vienojās par cenu - 20 eiro".

Diemžēl, mamma bija tik apjukusi, ka noticēja šai "jaukajai sievietei" un bez vārda runas iedeva naudiņu un paņēma sagatavoto paciņu. "Jaukā kundzīte ar velkamo iepirkumu somu, kurā droši vien daudzi tādi "džemperīši", pateica, ka steidzas uz Tukuma vilcienu. Visdrīzāk aizgāja meklēt nākošo apjukušo tantuli - upuri. Lieki teikt, ka nodriskātajā maisiņā bija vecas lupatas. Žēl, ka šādu situāciju nebiju ar mammu iepriekš izrunājusi," 6. novembra ierakstā pauž Jolanta.

Jau iepriekš saņemtas ziņas, ka Centrāltirgus un Centrālās dzelzceļa stacijas tuvumā uzdarbojas krāpnieki. Viena no kabatzagļu "iemīļotām" vietām ir gājēju tuneļi. Tur krāpnieki pat uzdarbojas grupās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas