Atpakaļ uz nra.lv

Brīdina par kādu neadekvātu vīrieti no Pļavniekiem, kas draud nogalināt

tautaruna.lv 17.oktobris 2018, 14:45
 
Tass/Scanpix
Sociālajā tīklā Facebook publicēts ieraksts, kurā iedzīvotāji tiek brīdināti par, iespējams, neadekvātu vīrieti, kas draud citiem.

"Šis cilvēks vistiešākajā nozīmēd draud atņemt dzīvības un piesmiet sievietes, kā arī mazus bērnus. Minot, ka izmantošot seksuāli un pēc tam brutāli nogalināšot," pauž ieraksta autors.

Viņš cer, ka šo ierakstu pamanīs arī policija.

Tikmēr komentāros kāda Facebook lietotāja ir publicējusi pierādījumus rakstītājam - vēstuli no minētā vīrieša, kurā viņš detalizēti apraksta, kā siveite tikšot mocīta un nogalināta.

Ekrānšāviņš no Facebook

Uz jautājumu, kāpēc cilvēki nevēršas policijā ar iesniegumu pret minēto personu, tiek minēts, ka vairākkārt cilvēki ir vērsušies ar iesniegumiem policijā, taču,"kā redzat, nekas viņu neaptur".

Tikmēr vēl kāds komentētājs atklājis, ka jau iepriekš ir dzirdējis par vīrieša neadekvāto uzvedību.

"Šis ir tas pats dulburs, kurš no mājas met ar ķieģeļiem pa cilvēkiem un piesējās sievietēm uz ielas. Un ar to visu lielījās YouTube," teikts komentārā.

Internetā atrodamā informācija liecina, ka minētais vīrietis dzīvo Pļavniekos, sociālajā mājā kopā ar savu māti. Viņš ir zināms arī YouTube vidē - vīrietis filmē aizskarošus video un ievieto tos internetā.

Jāpiebilst, ka par šo vīrieti izplatījuši informāciju arī citi Facebook lietotāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas