Atpakaļ uz nra.lv

Briesmīga smaka! Glābējiem dzīvoklī Rīgā nākas ielauzties ar maskām un skābekļa baloniem

tautaruna.lv 17.oktobris 2018, 11:20
 
F64
Rīgā, Maskavas ielas 250. nama 11. korpusā iedzīvotāji jau ilgāku laiku sūdzējušies par spēcīgu smaku, līdz izsaukuši policiju un ugunsdzēsējus, kas vienā no dzīvokļiem atraduši līķi, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Policisti atbraukuši, taču nav spējuši tikt iekšā - smaka daudziem likusi rīstīties un žagoties, tāpēc izsaukti ugunsdzēsēji ar maskām un skābekļa baloniem.

Policisti atbraukuši, taču nav spējuši tikt iekšā - smaka daudziem likusi rīstīties un žagoties, tāpēc izsaukti ugunsdzēsēji ar maskām un skābekļa baloniem. Glābēji ierāpušies dzīvoklī caur logu un pamazām sākuši dzīvokli atbrīvot no drazām, kas tajā savilktas.

“Domāju, ka viņa mirusi. Vecs cilvēks, vāc visu - vajag vai nevajag. Par pensiju drēbes nopirkt nevar. Kāds kaut ko izmet ārā, un viņa to visu savākusi pie sevis - tā tas notiek jau pēdējos dažus gadus,” stāsta kaimiņš Vladimirs.

Dzīvoklī ir divas istabas, un mantu daudzums mērāms nevis vienībās, bet tonnās, saka kaimiņi.

Pateicoties ugunsdzēsējiem, arī mediķi beidzot varējuši caur durvīm iekļūt telpās. Diemžēl ārstu palīdzība vairs nebija vajadzīga. Konstatēta sievietes nāve. Dzīvība izdzisusi, visticamāk, jau pirms dažām dienām.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas