Atpakaļ uz nra.lv

Jūras krastā izskalots cilvēka līķis; izskan versijas par bojāgājušā izcelsmi

tautaruna.lv 8.oktobris 2018, 17:23
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Piektdien, 5.oktobrī, Jūrmalciemā jūras krastā izskalotas cilvēka mirstīgās atliekas, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Vendija Pikše portālam apstiprināja, ka ap pulksten 10.30 ugunsdzēsēji glābēji saņēmuši izsaukumu uz Jūrmalciemu. Taču glābēji vēl bijuši ceļā, kad izsaukums atsaukts un glābēji atgriezušies depo.

Nevar izslēgt iespēju, ka jūra Nīcas novadā krastā izskalojusi jūrnieku, kurš Baltijas jūrā no Lietuvas kuģa pār bortu pārkrita un pazuda 26.septembrī.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga apstiprinājusi, ka jūras krastā patiešām izskalots cilvēka līķis, tomēr nevarēja paskaidrot, vai cilvēks gājis bojā konkrētajā dienā.

Zināms, ka bojāgājušais ir vīrietis. "Liepājniekiem.lv" norāda, ka nevar izslēgt iespēju, ka jūra Nīcas novadā krastā izskalojusi jūrnieku, kurš Baltijas jūrā no Lietuvas kuģa pār bortu pārkrita un pazuda 26.septembrī. Par šādu iespēju liek domāt arī vīrieša drēbes - kombinezons.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas