Atpakaļ uz nra.lv

Jauna informācija par nežēlīgajā konfliktā Ogrē smagi sadurto sievieti

tautaruna.lv 11.septembris 2018, 17:35
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Šī gada 3.septembrī traģiski notikumi risinājušies Ogrē, kur vēlā vakara stundā pie veikala kāda persona konflikta laikā ne vien nodūrusi vīrieti, bet smagi ievainojusi arī sievieti.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde smagi savainotos cilvēkus nogādāja Ogres slimnīcā, kur viņiem nekavējoties tika sniegta nepieciešamā palīdzība. Vīrietis diemžēl mira. Ja ne Ogres slimnīcas mediķu profesionalitāte un operatīva rīcība, iespējams, mirušie būtu divi, jo arī sieviete slimnīcā nonāca ļoti kritiskā stāvoklī, taču viņu izdevās izglābt, vēsta portāls "ogrenet.lv".

Ja cietusī būtu jātransportē uz kādu tālāku slimnīcu, viņa neizdzīvotu.

Ogres slimnīcās Ķirurģijas nodaļas vadītāja Anastasija Suhova arī pastāstījusi, ka slimnīcā nogādātā cietusī bijusi ļoti smagā vispārējā veselības stāvoklī ar elpošanas grūtībām, ārējās asiņošanas pazīmēm, plašām grieztām brūcēm galvā, rokās, krūšu kurvī.

"Kopējais asiņu zudums sievietei uz iestāšanās brīdi bija aptuveni litrs, kas ir daudz. Ja cietusī būtu jātransportē uz kādu tālāku slimnīcu, viņa neizdzīvotu. Operācija ilga pusotru stundu, un pacientei ir visas izredzes atveseļoties," norāda mediķe.

Jau vēstīts, ka aizdomās par minētā nozieguma izdarīšanu likumsargi turpat nekavējoties aizturēja 1990. gadā dzimušu vīrieti, kurš līdz šim nav nonācis policijas redzeslokā par krimināliem noziegumiem.

Šobrīd saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta - par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.Jāpiemin, ka aizturētajam iepriekš konstatēti garīga rakstura traucējumi.Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā un drīzumā tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu šai personai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:41

Jaunākās diskusijas