Atpakaļ uz nra.lv

"Nepiedošu to, ko viņš nodarīja bērniem!" Sieva stāsta par dzīvi ar varmāku vīru

tautaruna.lv 23.augusts 2018, 14:55
 
Pexels
Ārēji šķita, ka 35 gadus vecais Kriss Baivaters ir pievilcīgs bijušais kareivis, kurš pāris mēnešu laikā savaldzināja vientuļo māmiņu Džodiju, kurai ir 36, raksta “The Sun”.

Tomēr realitātē viņš bija vardarbīgs vīrietis, kurš centās valdīt pāri visiem sievas soļiem un ļāvās negaidītiem dusmu uzplūdiem, vienreiz Džodijai laužot žokli

Šomēnes Krisu ievietoja cietumā uz 11 gadiem.

“Es kaunos, ka nepametu viņu ātrāk, bet es mēģinājumu mūs saturēt kopā,” stāsta Džodija. “Es vienmēr domāju, ka viņš mīl mūs un ka ar to pietiks, lai viņš rimtos. Bet tagad es viņu pazīstu un zinu, ka viņš nevar mainīties. Es viņam nekad nepiedošu, bet es viņu neienīstu.”

Viņa stāstīja, ka divreiz bijusi iekaustīta tik smagi, ka domājusi, ka vīrs viņu nogalinās.

Džodijai bija 29, kad viņa “Facebook” iepazinās ar Krisu. Par spīti tam, ka abiem nebija kopīgu draugu, viņi sāka sarakstīties. Drīz vien pāris sazinājās regulāri un gāja uz randiņiem. No iepriekšējām attiecībām Džodijai bija viens bērns, bet kopā ar Krisu uzradās divi nākamie. Sieviete atceras, cik vīrietis iepazīšanās sākumā licies šarmants un kā viņš viņai uzreiz iepaticies.

“Es vēlējos dziedēt viņa pagātnes brūces un justies droša, un lai arī viņš jūtas tāpat,” atzīst Džodija. Viņi apprecējās 10 mēnešus pēc iepazīšanās.

“Viņš man lika justies droši, un viņš bija lielisks patēvs. Viņš mūs iemīlēja tika ātri un uzņēmās atbildību,” stāsta Džodija.

Kriss iepriekš bija armijā un pat bija piedalījies karā Irākā, bet pēc atgriešanās dzimtenē sāka strādāt par kurjeru. Bet, kad attiecības bija ilgušas tikai dažus mēnešus, Kriss jau sāka kontrolēt Džodiju.

Pārim bija kopējs e-pasts un numurs, un Kriss Džodijai piespieda izdzēst viņas “Facebook” profilu. Tāpat Kriss pirmais atvēra pastu, un viņš vienīgais valdīja pār pāra bankas kontu.

“Es ļoti ātri tiku nošķirta no pārējiem,” atmiņas Džodija. “Es nevarēju ne ar vienu sazināties, lai viņš to vispirms nepārbaudītu. Viņš tam lika izskatīties, it kā tas būtu labi, jo es zināju, ka viņš mani nekad nekrāps. Viņš tam lika izskatīties tā, it kā viņš vēlētos ar mani dalīt visu.”

Kriss arī uzbruka Džodijai, kad viņa bija stāvoklī. Vīrs bija devies iedzert, taču netika atpakaļ mājā, tāpēc dauzījās pie durvīm, lai Džodiju viņu ielaiž. Sieviete bija sašutusi, ka viņas vīrs atkal ir iereibis, bet viņš sievu saķēra aiz kakla, nogrūda uz dīvāna un sāka dauzīt.

Pēc divām nedēļām Džodija aizgāja pie ārsta aizbildinoties, ka nokritusi no tualetes poda un domājusi, ka traumas sadzīs pašas no sevis.

Džodijai tika dota nauda tikai, lai iepirktos.

Liktenīgais strīds notiks 2017.gada augustā, kad Džodija atgriezās mājās no pastaigas kopā ar bērniem. Nolikusi mazos gulēt, viņa sastapa Krisu, kurš meklēja kašķi. Tā vietā sieviete devās augšstāvā, lai liktos uz auss, bet Kriss viņai sekoja un deva kārtējo dūru krusu. Džodija pārbijusies sāka kliegt, ka vīrs viņu nogalinās, un pamanījās aizbēgt, aizskrienot pie kaimiņiem, kur izsauca policiju.

“Es to izdarīju savu bērnu dēļ!” saka Džodija, kuru aizvien vajā murgi par Krisu. “Es nevēlos, lai viņi domā, ka tas ir pieņemami, ka vīrietis tā pret tevi izturas.”

Džodijai sirdssāpes sagādā tas, ka viņu četrgadīgā meitiņa vaicā pēc tēta.

“Vairāk par visu, es viņam nepiedošu to, ko viņš nodarīja bērniem,” saka Džodija. “Viņi uzaugs bez tēta.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas