Atpakaļ uz nra.lv

Divas nedēļas pēc draudzenes bildināšanas mirst viņas līgavainis

tautaruna.lv 16.augusts 2018, 17:10
 
f64
12.janvārī 24 gadus vecais Ārons Tomass mira pēc tam, kad divas nedēļas pēc savas stāvoklī esošās draudzenes bildināšana iešņauca kokaīnu, raksta “Mirror”.

Pāris bija kopā trīs gadus un gaidīja savu pirmo bērniņu. No iepriekšējām attiecībām Tomasam bija dēls Harijs.

10.janvārī Tomass saņēma sliktas ziņas no sava labākā drauga Sema Harisa, kas arī noveda pie liktenīgās dozas. Hariss bija uzzinājis, ka viņa tēvam ir smadzeņu audzējs. Tomass ar viņu bija pavadījis daudz laika, kādu brīdi mitinoties Harisu mājās, un bija ļoti satriekts.

Abi draugi nolēma iet izklaidēties, lai gan Tomasa līgava Salīanna Evans sacīja, ka alkohols visu padarīs tikai sliktāku.

Tajā vakarā Tomass neatgriezās mājās un piezvanīja Evansai, lai pateiktu, ka viņam vajadzīgas pāris dienas, lai apjēgtu notikušo. Pāris par to sastrīdējās, jo abiem atšķīrās domas, kā tikt galā ar bēdām.

Liktenīgajā vakarā Tomass satika citu draugu, Džodiju Vebsteru, un viņi nolēma turpināt izklaides pie Vebstera. Tā vakara gaitā Tomass iešņauca astoņas kokaīna porcijas. Tad viņš saļima uz dīvāna un nomira tuvējā slimnīcā.

Tomasa audžumāte Linda Frānsisa teica, ka puiša kompānijā vienmēr bijis patīkami atrasties un par spīti vairāk nekā 500 uzaudzinātiem bērniem Ārons vienmēr šķitis sevišķi tuvs, un abi aizvien uzturējuši kontaktu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:38

Jaunākās diskusijas