Atpakaļ uz nra.lv

Liepājniece sociālajos tīklos paziņo, ka ir nolaupīta un lūdz palīdzību

tautaruna.lv 14.augusts 2018, 17:28
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / SCANPIX
Pirmdien, 13.augustā, sociālajā tīklā facebook parādījies kāds satraukuma pilns ieraksts, kurā kāda gados jauna liepājniece apgalvojusi, ka ir nolaupīta un lūdz palīdzību. Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka sieviete vārdā Astra savā publicētajā ierakstā norādījusim ka viņu nolaupījuši sveši vīrieši un ar auto aizveduši uz citu valsti.

"Tā ir Igaunija vai Zviedrija. Es to valodu nesaprotu. Palīdziet man tikt mājās. Informējiet policiju," norādījusi it kā nolaupīta dāma.

Iespēju robežās policija seko līdzi informācijai sociālajos tīkos un to pārbauda.

Kamēr ieraksta komentētāji spriež, cik patiess tas ir, un kā meitene, kura nolaupīta var tikt klāt internetam un uzrakstīt šādu vēsti, tikmēr Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga laikrakstam "Kurzemnieks" apstiprinājusi, ka iespēju robežās policija seko līdzi informācijai sociālajos tīkos un to pārbauda. "Šajā gadījumā būtiskākais ir tas, ka Valsts policijā saņemts arī reāls iesniegums," vēsta laikraksts.

Laikraksta "Kurzemes Vārds" pārstāvji devušies uz jaunietes publicētajā ierakstā norādīto adresi. Dzīvokļa durvis neviens neesot atvēris, tomēr aiz tām kāds vīrietis atbidlējis, ka meitene šajā dzīvoklī deklarēta, tomēr šeit nedzīvojot. Uz jautājumu, vai patiesi viņa varētu būt nolaupīta, kungs atbildējis, ka tās ir muļķības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas