Atpakaļ uz nra.lv

Sievietes greizsirdīgais līgavainis viņu aizdedzina, jo meitene runāja ar citu vīrieti

tautaruna.lv 2.augusts 2018, 17:30
 
Pexels
24 gadus vecais Jevgēnijs Bondarjuks uzbruka savai 19 gadus vecajai līgavai Aleksandrai Kuzminai pašu dzīvesvietā virs degvielas uzpildes stacijas, kurā jauniete strādāja, raksta “The Sun”.

Bondarjuku bija saniknojis tas, kā mīļotā bija runājusi ar citu vīrieti. Atgriezies mājās iereibis, viņš sadauzīja mēbeles, aplēja līgavu ar benzīnu un aizdedzināja.

Jaltā, Krimā, notikusī nelaime meiteni ir atstājusi ar 80% apdegušu ķermeni. Kāds liecinieks redzēto raksturo kā no šausmu filmas.

Pašam varmākam ir apdegušas rokas un seja, un šobrīd viņš policijas apsargāts atrodas slimnīcā. Viņam draud pat 20 gadi cietumā.

Pāris pirms mēneša bija sācis attiecības, un Aleksandra tās bija raksturojusi kā “kaut ko skaistu” un “maģisku”. Meitene uzskatīja, ka jūtas mīlēta.

Tomēr pēc briesmīgā uzbrukuma meitene ātrajai palīdzībai lūdza viņu nogalināt, lai tikai nebūtu jācieš tik briesmīgas sāpes. Pašlaik meitene atrodas komā medicīnas iestādē, un ārsti cer, ka viņa izdzīvos.

Tomēr meitenes paziņa uzskata, ka Aleksandras dzīve nu ir iznīcināta un ka viss viņas ķermenis ir uz visiem laikiem sabojāts.

“Viņa bija tik laimīga, bet viņš to visu iznīcināja - viņa vairs nekad nebūs skaista,” uzskata meitenes draugs. Aleksandras ģimene vāc ziedojumus meitas atlabšanai.

Aleksandras māte, 38 gadus vecā Alesja Kuzmina, stāsta, ka Aleksandra un Jevgēnijs nesen bija saderinājušies. Abi strādāja degvielas uzpildes stacijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:49

Jaunākās diskusijas