Atpakaļ uz nra.lv

Bolderājā vīrietis cenšas pakārties policijas auto

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 25.jūlijs 2018, 11:08
 
F64
Bolderājā lai nebūtu jādodas uz policijas iecirkni, kāds vīrietis, kas pieķerts zādzībā, mēģinājis izdarīt pašnāvību policijas mašīnā, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Vīrietis bija apsējis sev ap kaklu savu kreklu, vienu piedurkni piesienot sev ap kaklu un otru ap aizturētā nodalījuma restēm.

Kā informē Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes inspektors Rolands Freimanis, vīrietis kādā veikalā bija nozadzis alkoholu.

Ņemot vērā, ka veikala darbiniekiem bija materiāla rakstura pretenzijas pret apsargu notverto vīrieti, inspektori lūguši atsvabināt garnadzi un iesēdinājuši viņu aiz policijas busiņa restēm.

“Vienā mirklī bija tāds nezināms klusums. Atverot aizturētā nodalījuma durvis, ievēroja, ka vīrietis ir centies veikt pašnāvību. Vīrietis bija apsējis sev ap kaklu savu kreklu, vienu piedurkni piesienot sev ap kaklu un otru ap aizturētā nodalījuma restēm. Vīrietis tika veiksmīgi atbrīvots, un vīrieša dzīvība tika veiksmīgi izglābta,” stāsta Freimanis.

Aizturētais pēc notikušā bildis: “Jūs saprotiet, ja tagad iesēdīšos, es vienkārši nomiršu. Ļaujiet man mierīgi aiziet. Neviens mani nedzirdēs un neredzēs. Viss. Neviens to nedzirdēs un neredzēs. Ļauj man mierīgi aiziet. Kas, jūs neesat cilvēki?"

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas