Atpakaļ uz nra.lv

Atklātas jaunas detaļas par pirms 30 gadiem notikušu meitenes slepkavību

tautaruna.lv, Rita Lazda 16.jūlijs 2018, 20:53
 
REUTERS/ SCANPIX
Policija atklājusi jaunus faktus par pirms 30 gadiem notikušu 8 gadus vecas meitenes slepkavību.
Atstāstot liktenīgās dienas notikumus medijs norāda, ka 1988.gada 1.aprīlī slepkava meitenei uzbrucis brīdī, kad viņa devusies mājās

Britu raidsabiedrība BBC vēsta, ka mazā meitene noslepkavota 1988.gadā. Tikai tagad atklāts, ka tā gada aprīlī bērnu Indiānas štatā ASV noslepkavojis un izvarojis 59 gadus vecais Džons Millers.

DNS testos atklāts, ka vīrieša DNS sakrīt ar to, kas pēc slepkavības atrasts bērna apakšveļā. Tikai šī gada jūlijā pēc notikušās policijas un slepkavas konfrontācijas vīrietis atzinies, ko izdarījis pirms vairākiem gadu desmitiem. Turklāt izrādās, ka viņš pēc tam uzbrucis vēl vairākām meitenēm.

Atstāstot liktenīgās dienas notikumus medijs norāda, ka 1988.gada 1.aprīlī slepkava meitenei uzbrucis brīdī, kad viņa devusies mājās. Trīs dienas vēlāk viņas ķermenis atrasts kādā grāvī 32 kilometru attālumā no mājām. Ekspertīzē noskaidrots, ka meitene izvarota un vēlāk nožņaugta.

Pēc diviem gadiem vietā, kur atrada nogalināto meitene atrasta zīmīte, uz kuras rakstīts "Es nogalināju astoņus gadus veco Eiprilu, un es nogalināšu atkal."

Arī 2004.gadā vairākās vietās atrastas līdzīga rakstura zīmītes. Turklāt kā izrādās, tad dažas no tām pat novietotas uz mazām meitenēm piederošām mantām un tajās norādīts, ka šie bērni tiek novēroti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas