Atpakaļ uz nra.lv

Šoferis ietriecies Rīgas centra ēstuves "McDonald's" sienā un aizmucis

tautaruna.lv 15.jūlijs 2018, 13:41
 
Ekrānšāviņš no instagram
Agrā rītā Rīgas centrā, Marijas ielā, noticis ceļu satiksmes negadījums. Aculiecinieks pastāstījis sīkāku informāciju par notikušo.
Sociālajā tīklā instagram kāds aculiecinieks informējis, ka automašīnu vadījis romu tautības cilvēks, kurš pēc negadījuma pametis notikuma vietu.

Vairāki sociālo tīklu lietotāji šorīt publicējuši attēlus, kuros redzams, ka ātrās ēdināšanas uzņēmuma "McDonald's" ārsienā ietriecies "Mercedes" markas spēkrats. Sociālajā tīklā instagram kāds aculiecinieks informējis, ka automašīnu vadījis romu tautības cilvēks, kurš pēc negadījuma pametis notikuma vietu.

Informāciju par to, ka šis cilvēks pametis notikuma vietu, ziņu aģentūrai LETA apstiprinājusi arī Valsts policija.

Kā redzams aculiecinieku uzņemtajos kadros, tad pēc notikušā negadījuma vietā ieradušies gan likumsargi, gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUDG) izsaukumu uz notikuma vietu tāpat saņēma 5.39, aģentūrai LETA pastāstīja dienestā. VUGD pārstāvji konstatēja, ka zem automašīnas, kā arī blakus tai ir izlijusi eļļa, kura sekojoši tika apbērta ar absorbentu. Tāpat tika veikta auto atlūzu novākšana.

A post shared by ДТП (@dtp_latvia) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:49

Jaunākās diskusijas