Atpakaļ uz nra.lv

Gaišā dienas laikā mātei mēģina nozagt bērniņu

tautaruna.lv 9.jūlijs 2018, 8:50
 
f64
“Tas lika man justies tik pretīgi. Es nezināju, ko darīt!” divdesmit astoņus gadus vecā trīs bērnu māmiņa Semija Džo ir šokā pēc tam, kad no viņas mašīnas mēģināja nolaupīt viņas četrgadīgo dēliņu Ārčiju, vēsta laikraksts “The Mirror”.

Atgadījums, kas varēja izvērsties pavisam nelaimīgi, notika piektdien. Policija pašlaik veic izmeklēšanu, pārbaudot Hallas, Anglijā, apkārtnes video novērošanas kameru materiālus.

“Divi no maniem bērniem gāja aiz manis, mana meita man blakus, un mēs devāmies mājās,” atceras satriektā sieviete. “Man septiņgadīgā meita pienāca man klāt un teica, ka sieviete melnā auto aizķēra Ārčija roku un mēģināja viņu ievilkt iekšā, bet tad esot pārtraukusi.”

“Balstoties meitas aprakstā, tā šķita tā pati sieviete, ko redzējām veikalā pie rotaļlietu plauktiem,” stāsta Semija. “Tad es teicu meita, lai viņa parāda, kur viņa ir, bet tad jau auto bija aizbraucis. Ja es būtu viņu ieraudzījusi, nezinu, ko būtu iesākusi.”

Sieviete par notikušo pavēstīja policijai, un ar viņu sazinājās kāda cita māmiņa, kura uzskatīja, ka tā pati sieviete mēģinājusi sagrābt arī viņas bērniņu.

“Ārčijs policijai pastāstīja, ka sieviete esot teikusi, ka zina, kur atrodas viņa māmiņa,” stāsta Semija Džo.

“Es vienkārši nespēju tam noticēt. Es tajā veikalā iepērkos katru dienu un nekad nebūtu iedomājusies, ka kaut kas tāds atgadīsies,” atzīst pārbiedētā māmiņa. “Es joprojām esmu šokā un aizvien domāju, ka iespējams nekad vairs nebūtu redzējusi savu bērniņu. Ja ne mana meita, Dievs vien zina, kad būtu noticis. Kopš šī brīža vienmēr pārliecināšos, ka mani bērni iet man pa priekšu.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:29

Jaunākās diskusijas