Atpakaļ uz nra.lv

Jaunzēlandietis lido uz ASV, lai izrēķinātos ar pusaugu meiteni; viņu sašauj bērna māte

tautaruna.lv 27.jūnijs 2018, 23:12
 
Ilustratīvs attēls
CNN ziņo par neparastiem notikumiem Virdžīnijas štatā, kur sieviete sašāvusi vīrieti, kurš bija veicis ceļu no Jaunzēlandes uz ASV, tikai lai izrēķinātos ar viņas meitu, kuru bija saticis internetā.
Skiners veica iespaidīgu ceļu avioreisos no Oklendas uz Sidneju uz Losandželosu uz Vašingtonu, visbeidzot ar autobusu braucot līdz Ričmondai.

Aizvadītajā piektdineā 25 gadus vecais Trojs Džordžs Skiners ieradās pie 14 gadus vecās meitenes mājām Virdžīnijas štata Ričmondā, bruņojies ar nazi, piparu gāzi un līmlentu.

Viņš sadauzīja stikla durvis un jau lūkoja iekļūt namā, kad māte izšāva ar savu rokaspistoli, trāpot jaunzēlandietim kaklā.

Aptrakušais vīrietis izdzīvoja.

Viņš ar meiteni iepazinies spēļu un čatu platformā ''Discord'', tomēr pēc vairāku mēnešu komunikācijas pusaudze kontaktus pārtraukusi, par spīti tam, ka Skiners vēlējies to visu turpināt.

Ņemot komunikācijas beigas ļaunā, Skiners veica iespaidīgu ceļu avioreisos no Oklendas uz Sidneju uz Losandželosu uz Vašingtonu, visbeidzot ar autobusu braucot līdz Ričmondai.

Likumsargi norāda, ka viss notikušais neesot bijis impulsīva rīcība, bet gan rūpīgi plānots, un uzsver, ka Skiners šajā lietā nekādi nevar tikt uzskatīts par upuri.

Tikmēr Jaunzēlandē viņa draugi esot šokā par notikušo, norādot, ka Skiners nekad nav izrādījis vardarbīgu tieksmju pazīmes un arī nekad nav nonācis problēmās ar likumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas