Tviterapskats. Solidaritātes sajūta šai "šlakai" nepiemīt kā šķira

Skandāls, kurš aizsākās ar Rīgas domes deputāta Māra Mičerevska atklāsmēm par bijušā Vides un reģionālās attīstības ministra Jura Pūces un partijas “Latvijas attīstībai” “īpašnieka” Edgara Jaunupa darbībām, nebeidz rimties un draud aiz sevis politiskā nebūtībā aizraut arī citus šī politiskā spēka pārstāvjus.
©Ekrānšāviņš

Otto Ozols: Patiesībā tas nav smieklīgi, tas ir bēdīgs skats, kā it kā izglītots, sevi cienošs cilvēks Ivars Ījabs publiski tēlo muļķi, nejēgu, kurš "neko nav zinājis, sapratis, ... nezina, ko domāt" utt. Vai viņš tiešām neapzinās, cik ļoti nožēlojami izskatās viņa izlocīšanās, izmuldēšanās.

Aiga Aizpuriete Balode: Es tā saprotu, ka Mārtiņš Staķis šajā stāstā vispār ir eņģelītis, pareizi? Ka vainīgie un ļaunie ir tikai tie divi. :) Un Rīga beidzot tiks vadīta godīgi. Pavisam godīgi un principiāli, vai ne Mārtiņ Kossovič? Bez nekādām aizdomu ēnām. Ā, paga....

Viktorija Ziemele: Papētot ziedojumus Ijaba partijai, atklājas ka 2 dienu laikā sieva noziedo 2000, dēls tai pat dienā 1000. Un pats gan jau arī. Bagāti dzīvojam. Un tie mistiskie 2000 ļoti īsā termiņā.

Anna Pētersone: Neko viņš netēlo, viņš melo, gan pats, gan visi viņa radi ir maksājuši tās ļoti aizdomīgās biedra naudas.

Gunārs Božis: Dīvaini, ka pretkorupcijas eksperte Voika neko nav pamanījusi un joprojām nav manāma...

Aivars Markots: iespējams, ka nav nemaz tik viegli saskatīt baļķi savā acī ..

Māris Zmeysharauski (Mičerevskis): Lieki piebilst ka partijas biedru ziedotgriba kaut kā parādās vienos un tajos pašos datumos un nez kāpēc visiem tieši gribas noziedot liekus 2000€.

Ieva Raiskuma: LTV1 raidījumā ar Volmāru "Daudz laimes, jubilār!" - Ivars Ijabs. Nē, nu prijehaļi. Kas par laimi un tautas svētkiem. Knab un visi pārējie? Kas šis par politiķa (ha ha, ha ) reklāmas sviestu?! Kur parādās apmaksātās reklāmas teksts?!

Tviterpublika nekādi nevarēja paiet garām plānotajam Valsts prezidenta Egila Levita algas palielinājumam.

Dace Ševčenko: Sveicu @valstsgriba (Egila Levita tvitervārds) un komandu ar grūtā darbā pelnīto algas pielikumu un šajā neceļošanas laikā tik būtisko reprezentācijas tēriņu palielinājumu! Esmu pārliecināta, ka tūrisma, ēdināšanas, kultūras un citu C-19 skarto nozaru pārstāvji, pie pils Jūs sagaidīs ar apsveikuma vārdiem!

Kristīne Pitkēviča: Mediķi arī aplaudēs! Mediķi, kuriem gadiem LV nemaksā par virsstundām, noliks galvu šīs pašuzupurēšanās priekšā! Tāda empātija! Kolosāli!

Baiba Strautmane: Tomēr nevar nepamanīt, ka šis @valstsgriba solis ir radījis dziļu neizpratni plašā publikas spektrā... slikta laikizvēle, tā teikt:)

Sanita Jemberga: Arī esmu neizpratnē - ar algu, dzīvesvietu, reprezentāciju, uzpūstiem kanceles izdevumiem nepietiek? Nejūt, kas ārpus mūriem notiek? Viņam savu Satversmes preambulu daļā par solidaritāti vajag pārlasīt.

Inga Gorbunova: Kā teica klasiķis: žadnostj gubit frajera. Brīnos, ka neviens no padomniekiem nav sadūšojies to pateikt. Baltā tēva amats tomēr ir ļoti sensitīvs pasākums.

Ilze Jaunberga: Pilnīgi nesaprotama rīcība. Relatīvi neliela naudiņa vs sabiedrības cieņas zaudēšana.

Jānis Baltiņš: Pie tam tā ir prasība no cilvēka, kura vienīgais uzdevums ir piepūst vaigus un izskatīties svinīgi.

Jāatzīmē, ka Valsts prezidenta algas palielinājums gāja komplektā ar algas palielinājumu arī ministriem, un, ja prezidenta kanceleja laikus apķērās un rosināja algas palielinājumu atcelt, tad ministri par savu publisko reputāciju satraucās daudz mazāk un turējās pie principa - labāk 100 rubļi kabatā, nekā drusku mazāka murdoņa plebeju virtuvēs. Gan jau paburkšķēs, bet līdz vēlēšanām tālu un gan jau atkal nobalsos kā vajag.

Aivars Pastalnieks: Klausos Panorāmā deputātu skaidrojumus pret ministru algu iesaldēšanu. Eglīša izvairīšanās, citu komentāri, to argumentācija vienkārši nožēlojama. "Nebūtu prātīgi to darīt, " - tā Bondars. Tā finansista cienīga atbilde? Sociālā solidaritāte šai šlakai arvien svešāka.

No sevis varu tikai piebilst: Sociālā solidaritāte šai “šlakai” nekad nav bijusi tuva. Pareizāk sakot, šāda īpašībai tai nepiemīt vispār. Līdz ar to tā nevar kļūt ne labāk pazīstama, ne arī svešāka. Tās vienkārši nav. Solidaritātes. Kā šķiras.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā