Latvijas modes mākslinieku zīmols Narciss piedalās Berlīnē notiekošajā Mercedes-Benz Berlīnes modes nedēļā,kurā tiks prezentētas vairāk nekā 50 dizaineru un modes zīmolu rudens/ziemas kolekcijas 2012./2013. gada sezonai.

Modes nedēļas ietvaros notiekošajā apvienotajā modes mākslinieku skatē Baltic Fashion Catwalk zīmols "Narciss" prezentē savu jauno kolekciju “Šahs un mats”.

Zīmola īpašniece Alise Trautmane priecājas par uzaicinājumu parādīt NARCISS jauno kolekciju Vācijas iepircējiem un modes medijiem.

Zīmols "Narciss" Vācijas tirgū strādā jau divas sezonas – Vācijā zīmolu pārstāv modes salons ZEITGEIST.pr, un "Narciss" tērpus jau ir iecienījušas vietējās slavenības, tādas Vācijas aktrises kā Kerstin Linartz un Milka Lo Fernandes, TV zvaigzne Tanja Bülter u.c.

Jāatgādina, ka zīmols "Narciss" 2011. gadā tika atzīts par Gada modes mākslinieku Baltijas modes federācijas organizētajā, ikgadējā Latvijas Stila un modes balvas pasniegšanas ceremonijā un sekmīgi piedalījās LIAA organizētajā konkursā „Eksporta un inovācijas balva 2011”, ierindojoties finālistu sarakstā kategorijā „Rūpnieciskais dizains”.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv