Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Roberto ar Elitu Patmalnieci un Rūtu Dvinsku iepazīstinās ar Sardīniju

© Publicitātes foto

Atraktīvais un Latvijas publikai labi pazīstamais itālis Roberto Meloni kopā ar ekstravaganto mākslinieci Elitu Patmalnieci un sirsnīgo televīzijas personību Rūtu Dvinsku šobrīd uzturas siltajā Sardīnijā, kur strādā pie jauna ceļojuma raidījuma.

Jau no 14. jūnija desmit nedēļu garumā nākamās paaudzes televīzijas Go3 skatītājiem būs iespēja sekot līdzi tam, kā Roberto iepazīstina Elitu Patmalnieci un Rūtu Dvinsku ar Sardīnijas apslēptajām pērlēm, atklāj salas noslēpumus un itāļu rakstura iezīmes. Divu nedēļu laikā filmēšanas komanda apceļos lielāko daļu Sardīnijas un paviesosies gan lielākajās salas pilsētās un ekskluzīvākajās vietās, gan mazos kalnu ciematiņos. Pirmo reizi Roberto iepazīstinās Latvijas skatītājus ar savu ģimeni, izrādīs dzimtās mājas, pilsētu un raidījumā tiks iekļauta arī sirsnīga intervija ar raidījuma vadītāja mammu.

“Viens no maniem lolotākajiem sapņiem beidzot īstenojas. Mani Latvijas draugi, jūs tik bieži man rakstījāt vai vaicājat: “Mēs lidosim uz Sardīniju, ko tur varam apskatīties? Kuras ir labākas vietas? Kur un ko ēst vai palikt pa nakti?”. Ir pienācis laiks atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem jaunajā raidījumā. Kopā ar Elitu un Rūtu skatītājus iepazīstināšu ar savu unikālo salu - Sardīniju. No smilšainajām pludmalēm līdz granīta virsotnēm, caur vēsturi un cilvēku stāstiem, atklāšu jums daudz Sardīnijas noslēpumus un iedošu vērtīgus padomus,” par raidījumu stāsta Roberto.

“Sardīnija ir kā zaļa sala ar kalniem un apkārt zils ūdens, neaizmirstami dzidrs un koši zilganzaļš - kā pastkartēs! Nelielas, intīmas un dažādas pludmales un klintis. Protams visu to neaizmirstamu padara cilvēki un ļoti garšīgi ēdieni,” iespaidos par redzēto dalās multimāksliniece Elita Patmalniece. Savukārt Rūta Dvinska neslēpj apbrīnu par salā piedzīvoto, kas noteikti aizraus arī skatītājus un, iespējams, motivēs ieplānot Sardīniju kā nākamo ceļojuma galamērķi: “Man šķita, ka būs interesanti un aizraujoši, atklāšu ko jaunu, bet es negaidīju, ka šī sala ir tik iespaidīga un tik fantastiska - sākot ar milzu dabas bagātību, līdz ēdiena baudījumam un citām pieredzēm.”