Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

Marija Naumova atklās par sevi līdz šim nezināmas lietas

© Publicitātes foto

Šomēnes televīzija sievietēm “STV Pirmā! un raidījums “Kad viņas satiekas” īpaši aicina atcerēties parūpēties par savu veselību, un uz šīs nots tiek piemeklēti arī īpaši sarunas viesi.

Šo otrdien, 19. oktobrī, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!” uz sarunu aicināta allaž sievišķīgā dziedātāja Marija Naumova. Sarunas gaitā viņa atklās, kādas trakulības darījusi jaunībā, kā mīlējusi iet uz ballītēm, cik tagad lielu lomu viņas ikdienā ieņem ezotērika, kā izveidojušās attiecības ar vīru un par viņu kopdzīvi Parīzē. Marija atklāti pastāstīs arī par attiecībām ar sava vīra meitu Ramonu, un kāpēc šīs attiecības dēvē par savu augstāko sasniegumu.

Minētajā raidījumā viesosies arī tēvs un dēls Jānis un Ansis Ģīļi, abi plastikas ķirurgi, ar kuriem sarunā tiks skarti arī tādi interesanti jautājumi kā, piemēram, ko visbiežāk operē sievietes un ko vīrieši; kādas operācijas ķirurgi veikuši sev paši; kādas vizuālas pārmaiņas viņi ieteiktu raidījuma vadītājām u.tml. Savukārt Madara Biedriņa tiksies ar savu labu paziņu dziedātāju Donu, kuram, kā izrādās, reiz bijis labs padomdevējs viņam nozīmīgās dzīves izvēlēs.