Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Latvija var! Mūsu supermodele iekļuvusi žurnāla Maxim seksigāko simtniekā

© Maxim

Uzlēcošā modele, Lana Zakocela no Latvijas, kura vēl tikai maijā gozējās uz Maxim vāka, tagad arī iekļuvusi žurnāla prestižajā Hot 100 sarakstā.

Hot 100, kā jau noprotams, ir žurnāla Maxim sastādītais simts seksīgāko sieviešu saraksts, kur šogad starp tādām slavenībām kā Krisija Teigena, Kāra Delaviņja, Kendala Dženere un pirmo vietu ieguvušo Heilija Boldvina, atrodama arī Daugavpilī dzimusī meitene.

Lai arī ASV latviete jau kādu laiku bijusi sabiedrībā zināma, pasaule tā pa īstam viņas vārdu uzzināja pateicoties minētā žurnāla maija numuram.

Tur viņa atklāj, kā 16 gadu vecumā no Latvijas ar autobusu devās uz Londonu, kur arī sākās viņas veiksmīgā karjera kā modelei.

Zakocela tāpat neslēpj, ka pašlaik koncentrējas uz ko jaunu - kļūšanu par aktrisi. Uz to viņu pamudinājusi Holivudas zvaigzne Antonio Banderass.

Abi kopā četru dienu garumā strādājuši pie Banderasa smaržu reklāmas kampaņas. Lana stāsta, ka viņas tā laika līgavainis iebildis šai idejai, tomēr spāņu aktieris viņu pārliecinājis, sakot: "Tev tas jādara. Neuztraucies par savu akcentu."

Šobrīd Zakocela piedzīvo sarežģītu šķiršanās procesu no minēta vīrieša, kā rezultātā pametusi Ņujorku uz trīs mēnešiem un padzīvojusi Parīzē.

A post shared by MAXIM (@maximmag) on