Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: liela iespējamība piedzīvot ļaunas provokācijas

Zvaigznes vairos azartu un impulsivitāti, pavājinās paškontroli, mudinās neievērot iespējamus riskus, zaudējumus un traumas. Neordināra situācija var prasīt steidzamu izvēli. Pat nevainīgi piedzīvojumi sevī ietvers briesmas. Liela iespējamība piedzīvot ļaunas provokācijas, negodīgu spēli. Svarīgas būs prasmes un nepieciešamie instrumenti. Treniņos un pārbaudījumos nepieciešams papildu nodrošinājums, laba aizmugure.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Būsiet kareivīgi noskaņoti, pat agresīvi, ar tieksmi pārķert varu un iniciatīvu, pārkāpt likumus un konfliktēt ar visiem, ieskaitot priekšniekus. Vairumam diez vai izdosies ieplānotais manevrs. Ir liels risks nodarīt ļaunu biznesam, karjerai un attiecībām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Apstākļi mudinās būt steidzīgiem, izlēmīgiem un izšķirties par bīstamām darbībām. Zvaigznes brīdina par lielu iespējamību radīt pašiem sev problēmas, jo īpaši emociju uzplūdā, arī ja nebūs laika pārdomām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Nepretosieties piedzīvojumiem mīlas frontē sportā vai biznesā. Ja alkstat asu izjūtu, riska zonā jūs var ievilkt draugi un partneri. Esiet uzmanīgi pret avantūrām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Vēlams būt attapīgiem. Nav izslēgtas amizantas peripetijas profesijā un attiecībās. Iespējams, nāksies balansēt starp diviem līdzvērtīgiem mērķiem. Jebkāda jūsu izvēle var tikt uztverta kā izaicinājums.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Mēģiniet izskaitļot savas rīcības sekas, lai gan pārdomām var būt ļoti maz laika. Vieglprātība var sabojāt labi sāktu projektu, arī attiecības. Jāuzmanās no traumām, konfliktiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Riskējat piedzīvot stresu darījumos, arī finanšu sfērā. Iespējami kritiski brīži biznesā, uztraukumi kāda radoša projekta dēļ. Zvaigznes neiesaka sākt jaunus darbus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Varat tikt ievilkti citu cilvēku savstarpējo attiecību kārtošanā. Uzvarētājs būs tas, kam būs vairāk drosmes, viltības un spējas iet kompromisa ceļu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Būsiet ieinteresēti viegli tikt galā ar visiem pienākumiem. Taktisku mērķu vārdā būsiet spējīgi vērpt intrigas, radīt asprātīgu kombināciju. Tomēr atcerieties, ka šodien jāveic lietderīgi darbi, šī nav dauzīšanās diena.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes neļaus garlaikoties. Ikvienā situācijā vajadzētu būt lietišķam un darbīgam kombinācijā ar azartu un radošu pieeju. Svarīgi nesteigties ar pirkumiem. Pārāk nesatraucieties par izdevīgumu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Svarīgi redzēt robežu starp nevainīgu joku un provokāciju. Bīstami zaudēt līdzsvaru, ļaut vaļu negatīvām emocijām, vienlaikus būt divu kungu kalpam. Iesaistoties konfliktos, varat zaudēt profesionālo un cilvēcisko pašcieņu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nevajag ignorēt zemūdens akmeņu esamību ne tikai darījumos, bet arī romantiskās attiecībās. Vēlams ar humoru un ātri tikt ārā duālām situācijām, jo tās var ātri kļūt par lamatām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Būs jādemonstrē izveicība, pat viltība biznesā, finansiālos un organizatoriskos jautājumos. Lētticīgos var piemānīt daudz viltīgāki partneri. Zvaigznes iesaka atturēties no darījumiem un liekiem tēriņiem.