Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: šodien esi gatavs mistiskiem notikumiem

Zvaigžņu stāvoklis viegli vedīs ilūziju un virtuālajā pasaulē. Esiet gatavi mistiskiem notikumiem, zīmīgiem sapņiem, sakritībām. Interesi var raisīt māņticība, zīmes, maģiski rituāli. Vajag atrast laiku pagātnes izvērtēšanai, lai neprogrammētu sevi jau novecojušām shēmām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ļoti svarīgi strādāt ar savu iekšējo pasauli. Ja jums seko slikti sapņi vai uzmācīgas atmiņas, spēkus atņem atkarības, ir īstais laiks saprast situācijas patiesās saknes.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Būs daudz telpas pārdomām un atmiņām, bet jāuzmanās, lai tajos nav pārāk liela nozīme fantāzijām. Nav jēgas steidzināt notikumus, labāk visu atstāt dabiskā plūsmā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Svarīga būs prasme valdīt pār domām un emocijām. Nav vēlams cerēt uz vētrainu dinamiku, jo notikumu attīstībā būs neizbēgamas aizķeršanās un piespiedu pārtraukumi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Varēsiet atļauties būt sapņaini, ļauties ideāliem un fantāzijām. Atmiņu un iztēles spēles būs svarīgas ne tikai jums.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Būs svarīgs gaismas stars tumšā valstībā. Bez uzticama pavadoņa vai precīza orientiera riskējat ieiet dziļā miglā, no kuras būs grūti tikt ārā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Jāspēj būt saprotošiem un līdzjūtīgiem sarunas biedriem. Nenāks par sliktu arī psihologa talants, prasmes konsultēt un atrisināt noslēpumus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Vēlams būt pieticīgiem un palikt otrajā plānā. Lai spētu spēlēt jūs interesējošā līgā starp jums saistošiem cilvēkiem, būs svarīgas ne tikai paša prasmes, bet arī uzticama aizmugure.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Būsiet gatavi iegremdēties personisko pārdzīvojumu jūrā. Vecas idejas un tēli var iegūt jaunu nozīmi, jaunu dzīvi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Paaugstinātas sentimentalitātes un ievainojamības diena. Jo jūtīgāki būsiet, jo vairāk būs nepieciešama maza klusa vieta, kur pabūt vienatnē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Vēlams būt emocionālā un garīgā harmonijā ar pasauli. Varēsiet rast apstiprinājumu senām idejām. Ļoti svarīgs būs neverbālais kontakts.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Neignorējiet materiālās pasaules saikni ar smalko pasauli. Neatkarīgi no tā, ticiet tai vai ne, nāksies saskarties ar dzīves maģisko pusi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Gremdēsieties savā pasaulē. Zvaigznes brīdina, ka varat nokļūt novecojušu standartu gūstā. Nāksies pārskatīt un atsijāt idejas.