Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: pirkumus vēlams pārcelt uz citu dienu

Zvaigznes bremzēs aktivitāti, iesaka atteikties no steigas, jo īpaši bez steigas vajadzētu sākt jaunus projektus. Plānveida darbus un mērķtiecīgus braucienus, tikšanās, pirkumus vai saspringtu garīgu darbu vēlams pārcelt uz citu dienu. Pirmajā vietā būs miesas baudas un komforts. Vakarā var atļauties pasīvu atpūtu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ļoti iespējams, ka būsiet inerti, daudz slinkāki un pasīvāki nekā parasti. Ļoti iespējams, ka nāksies pārcelt ieplānoto, zvaigznes to pat iesaka.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Zvaigznes iesaka visu svarīgo paveikt vai nu agri no rīta, vai nu atlikt uz citu dienu. Laba diena mērķtiecīgiem braucieniem un sarunām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Nāksies pirmajā vietā likt apstākļus, ļoti sekot līdzi atmosfērai. Iespējama pauze darbos, kuros esat atkarīgi no citiem cilvēkiem. Ļoti svarīgi ieviest un uzturēt kārtību dokumentos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Izmantojiet iespēju samazināt tempu vai pilnībā atpūsties no darbiem. Nav vēlams paaugstināt slodzi, jo īpaši vairot spriedzi attiecībās.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
No redzesloka nav ieteicams izlaist profesionālo un finansiālo jomu, tomēr, ja vien iespējams, mēģiniet atslābināties. Nav vēlams sākt jaunus darbus, pabeidziet iesākto.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Neraugoties uz samērā pasīvo pašsajūtu, turpināsiet domāt pragmatiski un objektīvi. Ja iespējams, paņemiet pauzi darbos.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nav vēlams doties ceļojumā, demonstrēt iniciatīvu, sākt svarīgu sarunu. Šī nav laba diena intensīvai komunikācijai, intelektuāliem darbiem. Iespējama atkarība finansēs.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nenāks par sliktu vērīgāk ieklausīties citu viedokļos, rēķināties ar citu vēlmēm un reakcijām. Notiekošo var ietekmēt iepriekšējās dienās piedzīvotais.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nogaidiet, steidzami nav jāatbild uz piedāvājumu. Nav ieteicams steigties ar iniciatīvu, pirms nav skaidri apkārtējo motīvi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Nenāks par sliktu atpūtas diena. Ja esat spēka pilni, negribat tērēt laiku velti, zvaigznes iesaka pievērsties tiem darbiem, kas sagādā jums prieku.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Maz ko zaudēsiet, ja paliksiet mājās, un pat sarežģītiem projektiem netiks nodarīta skāde. Pastiprināts entuziasms un rosība automātiski nenozīmē arī paaugstinātu produktivitāti.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Atmosfēra būs atslābinoša. Mērķtiecīgas darbības, arī tikšanās un pirkumus, vislabāk veikt rīta pusē. Pēc pusdienlaika atļaujieties pavadīt laiku brīvā režīmā, kurā komforts būtu pat ļoti vēlams.