Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: šodien prātīgi ekonomēt un kontrolēt emocijas

Zvaigžņu stāvoklis piespiedīs būt praktiskiem, prātīgi ekonomēt un kontrolēt emocijas. Rentabilitāte būs šīsdienas galvenais moto. Pragmatisms dominēs arī attiecībās. Labas sekmes darbos ar receptēm un instrukcijām, vēlams dalīties ar padomiem un konsultācijām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Vairāk uzmanības būs jāvelta finansiāliem jautājumiem, kā arī ar tiem saistītiem jaunumiem un plāniem. Materiālais arguments var kļūt par dominējošo saskarē ar partneri.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Nav ieteicams sākt jebkāda veida svarīgus darbus. Izmantojiet situāciju. Mēģiniet neieciklēties uz kaut ko.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Vislabāk šo dienu veltīt romantikai un kultūras dzīvei. Veiksme publiskās uzstāšanās. Daudz patīkamu brīžu būs saistīti ar bērniem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Viegli spēsiet apvienot tālredzību, saimnieciskumu, draudzīgumu un sabiedriskumu. Nepalaidiet garām iespēju uzturēt jums svarīgas saites. Pat romantiskā sarunā būs pragmatisms.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Zvaigznes iesaka būt pragmatiķiem, izvērtēt visu, ieskaitot progresīvus jaunumus, ja tie skar profesionālās un finansiālās pozīcijas. Parūpējieties par to, lai jūsu rokās būtu nepieciešamā informācija.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Neatsakieties no intensīvas komunikācijas. Īpašu interesi raisīs jaunumi no tālienes. Iespējama pastiprināta interese par pirkumiem internetā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Uzmanību saistīs jaunumi finanšu jomā, jo īpaši naudas operācijās, ieguldījumos. Laba diena dokumentu pētīšanai, parādu nokārtošanai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Skorpioni būs ieinteresēti dialogā, lai gan demonstrēs, ka tas viņiem nav nepieciešams. Oficiālas tikšanās būs paredzamas un līdzsvarotas. Veiksmīga diena konsultantiem, starpniekiem un tulkiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ikdienišķus jautājumus būs jārisina, tos nevarēs atlikt. Zvaigznes liks uzsvaru uz kārtību, stabilitāti, rentabilitāti un resursu kontroli.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Zvaigznes ļaus atgriezties pie ierastā ritma. Diena piemērota pārdomām, analīzei, darbam ar dokumentiem. Diez vai pieļausiet kādu rupju kļūdu. Pasakot visu nepieciešamo, tomēr nepateiksiet neko lieku.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ļoti svarīgs būs personiskais, sadzīviskais un psiholoģiskais komforts. Iespējams, kaut kas jūs aizskars ģimenē vai darījuma tikšanās laikā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Zvaigznes iesaka intensīvi strādāt ar informāciju un tekstiem. Būtiski arī meklēt noderīgus kontaktus, izdevīgus maršrutus. Svešu cilvēku teiktais var apstiprināt aizdomas.