Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI. Šodien diezgan sarežģīts zvaigžņu stāvoklis

Diezgan sarežģīts zvaigžņu stāvoklis. Akcentēsies grūtības, ar kurām nāksies saskarties ikvienam, kas mēģinās rast taisnīgumu. Tikai atsevišķos gadījumos var cerēt uz likteņa labvēlīgo smaidu. Jo īpaši sarežģīti būs tiem, kas nebūs tikuši galā ar seniem aizvainojumiem. Svarīgi cienīt partnera tiesības uz personisko telpu un principiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Rēķinieties ar ārējiem ierobežojumiem, precīzi ievērojiet vienošanos, protokolu, etiķeti. Var aktualizēties jautājumi, kas saistīti ar laulību, sadarbību, karjeru. Ļoti vēlams ievērot saprātīgu distanci, cieniet otra cilvēka privāto teritoriju.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Nav ieteicams būt nevērīgiem pret pienākumiem un veselību. Zvaigznes atgādinās par nepieciešamību ievērot režīmu, normas, profesionālo etiķeti, ārsta norādījumus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Ļoti noderēs kritisks skats uz radošajiem plāniem un personiskajām attiecībām, braucieniem un izklaidēm. Pirms sākat jaunu projektu, rūpīgi izsveriet visus par un pret, izvērtējiet budžetu un citus nepieciešamos resursus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Zvaigznes izcels problēmas ģimenē, attiecībās ne tikai ar mājiniekiem. Ir vērts pievērst uzmanību principiālām niansēm sadzīvē, mājoklī, profesionālajā vidē.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Būtu labi zināt un ievērot robežas saskarsmē ar apkārtējiem. Šī būs diplomātijas un taisnīguma diena, tomēr diez vai izdosies atrisināt senas problēmas. Svarīgi apstāties tieši tur, kur spēlē iesaistās veci aizvainojumi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Zvaigznes iesaka ļoti rūpīgi apieties ar budžetu, velti netērēt naudu. Nav vēlams daudz tērēt izklaidēm.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Veiksme būs līdzās, tomēr pirmajā vietā būs jums jau labi zināmie ierobežojumi. Par sevi var atgādināt kāda kompleksa problēma, kas saistīta ar profesiju, mājokli, attiecībām, saistībām
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Iespējas būs ierobežotas. Daudziem nāksies rēķināties ar formalitātēm, saistībām pret partneri, profesionāliem standartiem. Iespējama izolācija, tiesību ierobežošana.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Sarežģīta diena, kurā iespējama arī veiksme. Daudziem būs iespēja atrast nestandarta izeju no nepatīkamas situācijas, izmantojot autoritāti, sakarus un agrāk noslēgtu vienošanos.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Diena būs saistīta ar atbildību un nesenu nepatīkamu gadījumu. Profesionālos darbos, partnerattiecībās un ģimenē iespējams kritisks brīdis. Svarīgi apzināties savu vietu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Pat pozitīvais iekrāsosies melnās krāsās, ja emocionālais noskaņojums būs negatīvs. Iespējama vilšanās, panīkums, un tam cēloņi meklējami senākā pagātnē. Iespējamas problēmas ar medicīniskām un tiesībsargājošām institūcijām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Problēmas ieteicams risināt mierīgā ceļā. Avantūras un agresiju vajadzētu likt lietā tikai ārkārtējā gadījumā. Vislabāk būtu šodien emocijas vispār atslēgt.