Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI. Zvaigznes radīs izdevību atjaunot harmoniju

Zvaigznes radīs izdevību atjaunot harmoniju tur, kur tas būs iespējams. Oficiālie ceļi var izrādīties nepieejami, arī var būt ļoti nepatīkami. Daudzus strīdus būs iespējams nokārtot, pateicoties autoritatīvu ļaužu viedoklim, spiedienam... Principiālas domstarpības paliks spēkā, bet iespējams sava veida moratorijs saistībā ar tām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Nav ieteicams būt par starpnieku, sarunu vedēju, jo iecerētais rezultāts var būt pilnīgi pretējs. Strīdīgā situācijā labāk paņemt pauzi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Nebaidieties par iepriekšējā dienā paveiktā sekām, jo ar savu rīcību izdosies kompensēt radīto negatīvu. Panākumi būs veiksmes rezultāts, tiem nebūs saistības ar plānveida darbiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Izdosies «mīkstināt» problēmas. Vairums spēs saglabāt dvēseles līdzsvaru, saglabāt balansu sev svarīgās attiecībās. Zvaigznes uzliks ierobežojumus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Izdosies stabilizēt situāciju mājās, biznesā, attiecībās, bet diez vai izdosies panākt pilnīgu mieru un līdzsvaru. Svešiem cilvēkiem var būt labvēlīga loma.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ļoti noderēs diplomāta spējas, talants patikt cilvēkiem. Grūtā situācijā palīdzēs tas, kam pret jums ir simpātijas. Var rēķināties ar partnera atbalstu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Zvaigznes iesaka strīdus risināt oficiālā ceļā, īpaši tad, ja runa ir par tiesībām un pienākumiem, līgumiem un kompensācijām. Pat necentieties neko risināt, izmantojot savu pievilcību.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Ļoti svarīgi redzēt robežu starp iespējamo un objektīviem ierobežojumiem. Vajadzētu pārtraukt lauzties aizvērtās durvīs, daudz efektīvāka būs pieejamu ceļu izmantošana.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Panākumu pamatā būs nerakstītu normu un likumu ievērošana. Nav tas labākais laiks individuālas iniciatīvas demonstrēšanai.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ļoti svarīgs būs kontakts ar partneriem un draugiem, vispār – komunikācija bez formalitātēm. Ja jūs uztvers kā problēmu avotu, iespējami ierobežojumi, atteikums, ignorance.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Visbūtiskākā īpašība – pašsavaldīšanās. Ne tas labākais laiks attiecību noskaidrošanai, jo īpaši vajag izvairīties no naidīgi noskaņotiem cilvēkiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Panākumi būs atkarīgi no spējas izvērtēt plusus un mīnusus. Lai neradītu saspringtas situācijas, zvaigznes iesaka izvairīties no asiem stūriem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nav ieteicams pārāk uzticēties, arī būt pārāk aktīvam. Ierobežojumi un nepatīkami signāli izrādīsies ļoti labvēlīgi.