Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigznes atgādinās par disciplīnu un pienākumiem

Zvaigznes atgādinās par disciplīnu, profesionāliem pienākumiem. Iespējama kontroles pastiprināšanās, laika limita noteikšana, kontaktu ierobežošana. Diena piemērota plānveida darbiem. Zvaigznes iesaka runāt kodolīgi, īsi un tikai par būtisko. Labas sekmes profesionālu programmu apspriešanā un precizēšanā. Var nākties strādāt ar atskaitēm un svarīgiem dokumentiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
. Jābūt mērķtiecīgiem, organizētiem un praktiskiem, jo bez šīm īpašībām būs grūti noformēt dokumentus, izskaidrot savas domas, gūt panākumus karjerā vai finansēs. Jābūt īpaši korektiem saskarsmē ar priekšniecību.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Zvaigznes iesaka nezaudēt laiku un pat ļoti strauji sākt dienu. Ļoti labas sekmes gaidāmas plānveida pasākumos, kas saistīti ar personiskām vajadzībām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Situācijas nebūs vieglas, bet svarīgi tās neaizlaist līdz krīzei. Iespējams konflikts draudzībā, arī birokrātisks strupceļš. Labā ziņa – grūtības tiks viegli atrisinātas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Uzvedībai jābūt atkarīgai no apstākļiem un citu cilvēku uzvedības un garastāvokļa. Sadarbībā un sāncensībā labāk ļaut citiem rīkoties, pašiem – pielāgoties, izvēlēties otrā numura lomu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Veiksmes pamatā būs disciplīna un pašorganizētība. Ļoti svarīgi precīzi ievērot noteikumus, rīkojumus, subordināciju. Labi zināt noteikumus un instrukcijas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Svarīgās īpašības – operativitāte un pašorganizētība. Jo ātrāk un konstruktīvāk domāsiet un rīkosieties, jo vieglāk spēsiet izvairīties no krīzes. Praktiskums un reālisms noteikti jāizmanto.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nāksies koncentrēties uz profesionālo jomu, risināt mājokļa un privātās teritorijas jautājumus. Vislabāk, ja šodien būs iespējams lēni un nesteidzīgi apspriest variantus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Zvaigznes iesaka izmantot radnieciskas un profesionālas saites, kā arī gudri izmantot informatīvus kanālus. Komunikācijai vislabāk noritēt ekspresrežīmā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nav vērts paļauties uz veiksmi, diena prasīs praktiskumu, precizitāti, realitātes izjūtu, atbildību. Nav ieteicamas investīcijas, pirkumi un darījumi. Ļoti vēlams ekonomēt līdzekļus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Panākumi būs atkarīgi no garastāvokļa un pašsajūtas. Liela nozīme būs arī profesionālai sagatavotībai un adekvātai informētībai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nav ieteicams būt uzmanības centrā, meklēt popularitāti. Pienākums, pašsajūta un citi objektīvi apstākļi var piespiest palikt mājās, dienu pavadīt slēgtā vidē. Nav ieteicami kontakti, braucieni.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Diena ļaus uz situāciju paraudzīties ilgstošā perspektīvā. Ja plāni būs reāli, dzīve apstiprinās to dzīvotspēju. Tiem, kas šaubās, palīdzēs kolēģu, draugu un profesionāļu padoms.